Viņa izdzīvoja baktēriju infekciju, kas saēd miesu; Lūk, kāda viņa izskatās tagad

Aimee Copeland in an undated photograph. Copeland is fighting for her life at an Augusta, Georgia hospital after losing one limb to a flesh-eating bacteria. She contracted the infection after injuring her calf in a zip line accident on May 1, 2012, during an outing with friends near the Little Tallapoosa River, about 50 miles west of Atlanta.

Sieviete, kura pirms četriem gadiem brīnumainā kārtā izdzīvoja pēc inficēšanās ar miesu ēdošu baktēriju, publicējusi iedvesmojošu ziņojumu par to, ka viņa mīl savu pludmales sezonai gatavo ķermeni.

Eimija Koplenda no Džordžijas štata 2012. gadā nonāca nacionālo ziņu virsrakstos, jo saslima ar nekrotizējošo fascītu.

2012. gadā 24 gadus vecā jauniete devās pastaigā pa mežu kopā ar draugiem, tur viņi uzgāja pašdarinātu nobraucienu trosi. Koplenda spēlējās uz troses, kad tā pārtrūka un iecirta viņas kājā dziļu brūci.

sub-buzz-25189-1465408365-5

Slimnīcā brūce tika apstrādāta un jauniete palaista mājās. Pāris dienas vēlāk, viņas draugi ievēroja, ka Koplenda ir bāla un vārga.

Eimiju nekavējoties nogādāja slimnīcā, kur tika diagnosticēta šausminošā slimība.

Ārstiem nācās amputēt abas Eimijas rokas, kāju un otras kājas pēdu. Viņas ģimenei tika paziņots, ka jauniete var neizdzīvot, tomēr Eimijai izdevās atgūties.

Tomēr viņai nācās kļūt par gluži citu cilvēku un pilnībā mainīt savu dzīvi.

Lai uzzinātu, kāda viņa izskatās, un izlasītu viņas iedvesmojošo stāstu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment