Viņa palika stāvoklī pēc 3 dienu seksa maratona viesnīcā. Tā izrādījās ļoti liela kļūda…

Ne mazumam cilvēku ir gadījies reibumā piedzīvot kādu vienas nakts sakaru ar turpat klubā vai festivālā sastaptu cilvēku un pēc tam nozust, pat nepajautājot šī cilvēka vārdu.

Bet ja nu tomēr tu ar tikko iepazīto romantisko interesi nolem uzrīkot 72 stundu garu seksa maratonu, varētu domāt, ka tev taču šajā laikā tomēr atradīsies brīdis vismaz pajautāt otra cilvēka vārdu.

Bet šai sievietei tam laika acīmredzot nebija. 2010. gadā viņai kādā Vācijas viesnīcā bija triju nakšu romāns ar kādu vīrieti, no kura viņa palika stāvoklī un deviņus mēnešus vēlāk dzemdēja dēlu Džoelu.

Tikai tad, kad bērns bija piedzimis, sieviete nolēma vērsties pie viesnīcas vadības, lai pajautātu vienu mazu detaļu par viņas bērna tēvu: viņa vārdu. Kad viesnīca atteicās vārdu sievietei atklāt, viņa iesniedza sūdzību tiesā. Tagad, kad pagājuši gandrīz septiņi gadi, lieta tiesā beidzot ir atrisināta.

Par nelaimi sievietei, arī tiesā viņas prasība uzzināt sava bērna tēva vārdu tika noraidīta. Tiesa secināja, ka “potenciālā tēva tiesības pašam noteikt par sevi izpausto informāciju – tāpat kā viņa tiesības pasargāt savu ģimeni vai laulību – ir svarīgākas par sievietes tiesībām uz alimenta maksājumiem un savas ģimenes aizsardzību”.

Lasi vēl: 2000 cilvēki atklāj visapkaunojošāko pieredzi seksa laikā – tā notiek biežāk, nekā tu domā!

Sieviete esot viesnīcai teikusi, ka, viņasprāt, vīrieša vārds bijis Maikls, taču viesnīcas darbinieki atbildējuši, ka konkrētajās naktīs viesnīcā viesojās četri džentlmeņi ar šādu vārdu. Turklāt darbiniekiem bija aizdomas, ka īstenībā sieviete nemaz nav zinājusi šī vīrieša personvārdu. Tiesā viesnīcas pārstāvji ziņoja, ka sieviete nepiedāvāja viņiem pietiekamu informācijas daudzumus, lai rastos priekšstats par šī vīrieša identitāti.

Avots: craveonline.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment