Viņa TV tiešraidē aizmirsa, ka sēž pie stikla galda – pavērās burvīgs skats!

1

Žurnāliste ziņu tiešraidē bija piemirsusi, ka sēž pie stikla galda, tādēļ visiem skatītājiem pavērās ļoti interesanta aina.

Šī žurnāliste piedzīvoja apkaunojošu savas garderobes intīmāko detaļu izrādi. Kad 38 gadus vecā sieviete sāka runāt, kamera pietuvināja viņas seju.

Tomēr tad, kad bija jāparāda plašāks ekrāns, skatītāji bija sajūsmā – ziņas noteikti nekad nebija bijušas tik interesantas.

Mazliet pat žēl, ka šī sieviete bija piemirsusi par to, ka viņas galdam var redzēt cauri – tagad viņas kājstarpi ir redzējuši miljoniem cilvēku!

Lasi vēl: Likumsargi pieķēra šo vīrieti ļoti apkaunojošā situācijā kopā ar manekena lelli

Šķir lapu tālāk, lai skatītos video!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment