Viņa bija tik laimīga, ka beidzot var satikt savu īsto tēvu… Bet viņš nodarīja viņai ko drausmīgu

fsfsfces

Kāda 20 gadus veca sieviete no Melburnas Austrālijā nekad nebija satikusi savu īsto tēvu, tāpēc bija apņēmusies viņu atrast. Kad tas beidzot izdevās, un viņa varēja uzaicināt paciemoties savu bioloģisko radītāju, meitene bija neizsakāmi laimīga. 

Meitene arī uzzināja, ka viņas tēvam ir visai slikta pagātne – viņš pat sēdējis cietumā par vairākiem vardarbības aktiem. Neskatoties uz to, viņa ielūdza vīrieti pie sevis ciemos satikt viņu un viņas ģimeni. Tēvs paņēma līdzi arī savu dēlu un draudzeni, kuri apmetās brīvajā guļamistabā.

Meitene, kuras vārdu atklāt nedrīkst, vēlāk tiesā sacīja, ka bijusi ļoti patīkami satraukta par šo ilgi gaidīto tikšanos.

“Arī viņš bija laimīgs mani redzēt,” viņa sacīja.

Kādu dienu meitene bija mājās viena kopā ar savu tēvu.

Un tad viņš izdarīja kaut ko tik briesmīgu, ka turpmāk katru nakti droši vien rādīsies meitenei murgos.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment