Viņa izmantoja spermas donoru, lai tiktu pie bērniņa; Bet, kad uzmeklēja bērna tēvu, notika neticamais

assdsa

Amina, kā jau vairums meiteņu, ticēja, ka reiz satiks savu šarmanto princi, apprecēsies, kļūs par māmiņu un dzīvos ilgi un laimīgi. Bet, kā zinām, ne vienmēr dzīvē tā notiek.

Atklājās, ka sievietei ir iedzimta ģenētiska slimība, un iespēja, ka viņai varētu piedzimt veselīgs mazulis, ir tikai 1:4. Tādējādi arī pirmie divi viņas mazuļi nomira no komplikācijām jau neilgi pēc dzimšanas, un šis satricinājums izjauca abas pirmās viņas nopietnās attiecības.

Amina bija šokā par saviem sagrautajiem sapņiem un divām zaudētajām ģimenēm. Taču viņa izmisīgi vēlējās kļūt par māti, tāpēc beigu beigās izšķīrās par riskanto lēmumu – vēl pēdējo reizi mēģināt tikt pie bērniņa un cerēt, ka taas piedzims vesels. Šoreiz gan viņa atmeta sapņu prinča meklējumus un devās uz spermas banku, tādējādi kļūstot par vientuļo māti.

Un notika brīnums – pēc deviņiem mēnešiem viņa laida pasaulē veselīgu meitenīti, kuru nosauca par Leilu. Kad meitenīte mazliet paaugās, Amina noskaidroja viņas bioloģiskā tēva atrašanās vietu un nolēma noorganizēt satikšanos.

c3a8a7ad-7ade-4412-82f3-8a51ccac1686_tablet

Kad viņa to izdarīja? Tālākais stāsts tev atgriezīs ticību cilvēcei!

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skumjais priežu cirtējs</cite>

    Esmu vesels mužiks, starp 30 un 40, darbs un mašīna ir, nedzeru un nepīpēju, ļoti gribētu normālu sievu un bērnus. A bet nav. Vienkārši nav. Taipat laikā regulāri redzu tekstiņus par to, ka nav normālu vīriešu. Aha, kā tad. Apkārt pilns ar vai nu slaucējām, vai meitenēm ar manāmām galvas problēmām. Un slaucējas vismaz godīgi parāda, ka viņas interesē no vīriešiem izspiežamie resursi, bet tās pozētājas “mākslinieces” vai “inteliģentās” savukārt var pēkšņi nomaitāt vai pamest pašas savus bērnus, jo – izrādās! – visu dzīvi ir briesmīgi mocījušās un nu tik sekos kādam savam sapnim. Nē, paldies, nevēlos nevienu ne apspiest, ne mocīt, neko tamlīdzīgu. Vot kur ir tās jaukās, saprātīgās, sirsnīgās, godīgās, uzticīgās, atbildīgās, sievišķīgās meitenes, kas gribētu normālu veci un pāris (vai vairāk) sīkos? KUR???

    • <cite class="fn">Selva</cite>

      Jā ! Tiešām – normāls vīrietis? Nav tādu….. Jo ziniet Jūs uzskatāt ka esat … Dieva dāvana, skaistuļi, brīnišķīgie…. mužiki . Un visām 1) jāizskatās pēc supermodelēm, jo tikai tādas īstiem mužikiem der…kurām kājas no ausīm, pupi kā Pamelai Andersonei 2) kura gatava gāzties zemē un atplest kājas pēc pirmā mužika mājiena kā tāda …
      Visiem tikai pa fikso no….
      Un ja sieviete NAV supermodele , tad uz tādu pat neskatās, vai ja paskatās tad tikai lai izņirgtu. Ja sieviete ir gudrāka par vīrieti – nav ko ……, ja sieviete vēlas tādu kam ir darbs, kas varēs nodrošināt viņu un iespējamo pēcnācēju – pasaka Tev augstas prasības.

    • <cite class="fn">slaucēja, māksliniece</cite>

      Sen jau apprecētas. :p

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Es zinu vienu brīnišķīgu, sirsnīgu un mīlošu sievieti, mazliet virs 30, kura meklē normālu, prātīgu vīrieti, lai izveidotu ģimeni un radītu bērnus! Viņa dzīvo Rīgā! 🙂

  • <cite class="fn">Josefin</cite>

    Vārds ‘mužiks’ jau izsaka visu!;)

  • <cite class="fn">XXX</cite>

    Pilnīgs sviests ir tas, ka nododot spermu, pēc tam var tevi tiešām uzmeklēt visi bērni 🙁 Tas ir absurds. Spermas bankai būtu jābūt anonīmai. Savādāk – vīrieši parakstās uz pilnīgu sviestu nododot spermu…

    • <cite class="fn">Enlin</cite>

      Dažās valstīs tas ir anonīmi, dažās nav. Ir valstis, kur no viena donora dzimušo mazuļu ģimenes var tikties, lai apspriestu bērnu īpatnības.

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

Leave a Comment