Lūk ko jaunais vīrs izdarīja īsi pēc kāzām, kad pirmo reizi ieraudzīja sievu bez kosmētikas

makeup-600x338

Šis izklausās pēc pārspīlēta stāsta, ko kāds vīrietis varētu būt nosapņojis murgainā naktī, taču diemžēl tā ir patiesība.

Kāds vīrietis no Apvienotajiem Arābu Emirātiem izšķīrās no savas jauniņās sievas tikai dažas dienas pēc kāzām, kad pirmo reizi ieraudzīja viņu bez kosmētikas.

Lasi vēl: Vīrietim izauga sievišķīgas krūtis tāpēc, ka viņš katru dienu ēda ŠO – arī tev jāuzmanās ar to!

Savādo stāstu plašākai publikai paziņoja psihologs Dr. Abduls Azizs Asafs, pie kura 28 gadus vecā sieviete vērsās, lai gūtu palīdzību pēkšņās un negaidītās šķiršanās pārvarēšanā.

Lai uzzinātu, kā sieviete psihologam aprakstīja savas attiecības pirms kāzām un incidentu pēc tām – šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2ejQV1h Paņem savu Džekpotu!

  • <cite class="fn">es</cite>

    Sieviete stāstījusi, ka gribējusi vīram atzīties, ka visu laiku valkā kosmētiku, kā arī pirms kāzām veikusi vairākas kosmētiskās operācijas, bet tad notika incidents pludmalē un bija par vēlu.

    Kā var valkāt kosmētiku????

Leave a Comment