Viņi nošāva mežacūku, kad to uzšķērda, tad šķita, ka tā ir no citas planētas!

cūķis

Ne tikai Rīgā, Latvijā, mēdz būt problēmas ar mežacūku skraidīšanu pa cilvēkiem paredzētiem ceļiem. Bet domājams, ka ne gluži šādas mežacūkas pie mums te skraida!

Kalifornijā mežacūka tika nošauta, bet izrādījās, ka tā ir pavisam citādāka, nekā līdz šim redzētās viņas līdzinieces. Radās sajūta, ka tā ir nākusi no kādas citas planētas!

Morgan Hillā, Kalifornijā, pētnieki nošāva kādu mežacūku, kura bija iemaldījusies viņu īpašumā un izrakņājusi zemi. Bet šī nav tā stāsta interesantākā daļa.

Kad viņi sāka griezt mežacūku, tad skatam pavērās kas tāds, ko viņi nevarēja izskaidrot.

cūķis2

“Ir zināms, ka zila pigmentācija mēdz veidoties no tā, ka dzīvnieks ir saindējies ar varu, bet šajā apkaimē ir tikai vecas dzīvsudraba raktuves, kuras vairs netiek izmantotas un ir nosprostotas tā, ka tajās neviens nevar iekļūt. Mēs jau iepriekš esam nošāvuši mežacūkas, bet nekad neviena nav bijusi zila,” savās pārdomās par neparasto medījumu dalās viens no pētniekiem.

Lasi arī: Skolnieki redzējuši, kā skolotāja pērk apakšveļu – tagad vecāki pieprasa viņu atlaist

cūķis3

“Viss pārējais ir pilnīgi normāls- gaļa, asinis, audi. Vienīgā dīvainā lieta ir zilais tauku slānis, kas noklāj visu ķermeni.”

cūķis4

Tas ir ļoti neparasts gadījums, ka tauki ir mainījuši krāsu, it īpaši, ja mainītā krāsa ir zila. Pētnieki ir nosūtījuši paraugus uz ASV vienu no galvenajām izpētes laboratorijām, lai saņemtu kādas atbildes par šo anomāliju.

cūķis5

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment