Viņš mira traģiskā nāvē, kad sieva bija stāvoklī, bet viņa ar vīra seju izdarīja neticamo

Liliana un Rūdijs Rosi bija laimīgi precējušies un gaidīja mazuli, kad piepeši Lilianas pasaule tika apgriezta kājām gaisā. 

20 gadus vecā meitene bija kopā ar Rūdiju jau kopš vidusskolas laikiem un uzskatīja, ka zina visu par viņu – bet par nelaimi, viņa tomēr nenojauta, cik smagi viņu mocīja depresija.

“Man nešķita, ka bija tik slikti,” stāsta Liliana, kura dzīvo Minesotā. “Viņš bija diezgan noslēgts, daudz nerunāja par savām jūtām. Tāpēc es arī nezināju, cik slikti īstenībā bija.”

Kad Liliana bija astotajā grūtniecības mēnesī, gaidot abu dēlu Leonardu, viņa un Rūdijs sastrīdējās. Tas beidzās ar to, ka viņš izdarīja pašnāvību nošaujoties. Rūdijs nomira 2016. gada 7. jūnijā, atstājot sievu vienu ar nedzimušo bērnu – taču viņa nāve izglāba daudz citu cilvēku.

Viņi bija precējušies mazāk nekā gadu, pirms Rūdijs nomira, bet kopā bijuši cauri jau ļoti daudz kam. Pirms Liliana palika stāvoklī ar Leonardu, viņa pārdzīvoja spontāno abortu.

Taču pēc tam, kad Rūdijs nomira, viņam izdevās glābt vairāku citu cilvēku dzīvību, kā arī pilnībā mainīt kāda jauna cilvēka dzīvi, ziedojot viņam savu SEJU.

Lasi vēl: 15 gadus vecs zēns mirst, sverot 16 kg. Pēc tam atklājās vecāku bezsirdīgā rīcība

Uzzini vairāk, šķirot nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment