Viņš pameta augstskolu un tagad 21 gadu vecumā mēnesī pelna vismaz 20 tūkstošus

1aa

21 gadu vecais Elija Ojefeso, kurš pameta universitāti un pašmācības ceļā kļuva par biržas brokeri, apgalvo, ka “neveiksmīgā” mēnesī pelna 20 000 līdz 30 000 sterliņu mārciņu.

Viņš sākotnēji spekulācijām izmantoja savu studiju aizdevumu un tagad, lai nopelnītu ikmēneša ienākumus, tirgojas akciju tirgū un tam veltot tikai stundu dienā. Elija dzīvo Londonā un par dzīvokli mēnesī maksā 5 000 mārciņu, ziņo DailyMail. Viņa vājība ir superauto, un  jaunākais pirkums ir 125 000 mārciņu vērtais Mercedes GTS.

Lai uzzināt uvairāk par šī puiša pieredzi un dzīvesveidu, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vhdftys5tsfhgaertrydfg</cite>

    Elija stāsta, ka, smagi strādājot, nav jāskatās uz preču cenām, un var vienkārši ņemt, ko sirds vēlās.
    Njāa….viņš droši vien ļooooooti smagi strādā, lai nopelnītu šīs milzīgās summas! 😉 Viņš nodarbojas ar riskanu naudas ieguldīšanu un kur ir risks, tur arī summas lielākas apgrozās. Vairums cilvēku jau strādā drošos, ērtos darbos, kur nav gandrīz nekāda riska.

  • <cite class="fn">Saite: http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Iedomājies – pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus. Nāc caur manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas!

Leave a Comment