Vīrietis aklajā randiņā satiktai meitenei velta tādus vārdus, ka internetā viņu uzskata par monstru; Lūk, ko saka viņa

Talantīgais jaunais aktieris Billijs un video producēšanas menedžere Alisa satikās Ņujorkas ceļveža “Time Out New York” izveidotajā šovā “The Undatables” jeb “Nemīlamie”.

Billijs pauž viedokli, ka randiņš vispār iesācies visai slikti. Bet Alisa pauž savu viedokli par notikušo: “Es nevēlējos būt tā meitene, kas nokavē, es ļoti centos, tomēr ierados trīs minūtes vēlāk.

Viņš piecēlās un mēs apskāvāmies. Sākumā viņš šķita jauks un šarmants.”

Billijs pastāsta par pirmajiem iespaidiem: “Viņa nokavēja aptuveni piecas minūtes un tas mani ne pa jokam aizkaitināja.

Tiklīdz viņa ienāca telpā, es jau skaidri zināju, ka šāda sieviete man nav piemērota. Viņai nepiemita tas, kas man nepieciešams.”

Nevar saprast, kura teikuma daļa ir vistrakākā, tomēr tas ir maznozīmīgi, jo jaunajam aktierim bija vēlāk bija vēl kas sakāms.

Kad Alisai palūdza atcerēties kādu neveiklu mirkli randiņa laikā, viņa nevilcinoties teica: “Pāris reizes viņš teica, lai pārstāju uztraukties.

Bet es nemaz nebiju uztraukusies, tomēr, šādu frāzi izdzirdot, es sāku par sevi šaubīties. Tieši tad pārtrūka mūsu sarunas.”

Tomēr Billijs bija pārliecināts, ka tikšanās laikā bija cits, pavisam neveiklāks brīdis, viņš paskaidroja: “Viņa pasūtīja labi apceptu liellopa gaļas medaljonu. Viesmīlis uz mani palūkojās un es palūkojos uz viņu.

Tobrīd pie sevis iedomājos, ka šis taču nav nekāds steiku restorāns, meitenīt.”

Un tad pat kaut kas tik baudāms kā saldējuma ēšana šķita mokoša un neciešama.

Billijs papildina: “Es centos būt jauks un izbeigt randiņu, bet tad pienāca viesmīlis un pajautāja vai mēs nevēlamies saldējumu. Viņa iespurdzās: “Jā! Saldējums!” Un tā, nu, man nācās gaidīt vēl 20 minūtes.”

Kad pienāca brīdis novērtēt randiņu, abi tā dalībnieki izteica krasi atšķirīgus viedokļus.

Alisa pauž savu viedokli: “Mēs devāmies prom no restorāna, aizstaigājām līdz metro stacijai un tad atvadījāmies. Esmu priecīga, ka mēs satikāmies, viņš ir interesants un foršs cilvēks. Tomēr, domāju, ka mēs varam būt tikai draugi.”

Lasi vēl: 16 sliktākie randiņi, kādus pieredzējušas sievietes. Izlasi un nekad nedari tā!

Billijs saka: “Viņā nebija nekā saistoša. Viņa bija ļoti jauka, visu laiku smaidīja un uzvedās dzīvespriecīgi. Par spīti tam, es jūtos tā, it kā divas stundas mana dārgā laikā vienkārši izkūpēja gaisā uz neatgriešanos.”

Jā, Billijs patiesi atstāja par sevi labu iespaidu.

Viņš pats gan skaidro, ka intervijas laikā žurnālists viņu pārpratis un izvēlējies visnepiemērotākos citātus.

Tomēr ikvienam ir skaidrs, ka katrs savas dzīves laikā ir saticis vismaz vienu tādu Billiju.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment