Vīrietis ir tik izmisis, ka lidojuma vidū mēģina izkāpt no lidmašīnas, lai izdarītu šo vienu lietu

gergre

Lufhansa aviokompānijas lidmašīnai vajadzēja veikt ārkārtas nosēšanos, jo viens no pasažieriem mēģināja atvērt salona durvis 11km augstumā. Kāds tam bija iemesls?

Tu neticēsi, ka tik muļķīga iemesla dēļ kāds var saņemties uz tik absurdu rīcību. Tomēr šim vīrietim ir kāds patīkams ieradums, kura dēļ viņš acīmredzamot ir gatavs uz pilnīgi visu…

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Iesaku pamēģināt šito stratēģiju: https://goo.gl/lWoFLQ</cite>

    Jums jau apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Gribi satikt savu sapņu sievieti, kura iznesīs tev smadzenes (un pārējo), kamēr gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vien nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

Leave a Comment