Šis vīrietis nomira no dzēriena, kas, iespējams, atrodas arī tavā ledusskapī!

Untitled

Dens Varmijs bija parasts vīrietis, kurš tikai vēlējās sevi uzturēt labā fiziskā formā, nodarbojoties ar dažādiem sporta treniņiem. Tā bija milzīga viņa dzīves daļa, kuru viņš uztvēra ļoti nopietni.

Dens ievēroja striktu diētu un treniņu grafiku, kas noteica to, ka dienas laikā viņam ir jāuzņem 10 000 kalorijas. Lai viņš vispār spētu ko tādu panākt, viņam bija nepieciešama ļoti liela enerģija, citādākā gadījumā viņa ķermenis vienkārši padotos no lielās slodzes un ievērotās diētas.

Lai iegūtu nepieciešamo enerģiju, viņš stundas laikā iztukšoja divas enerģijas dzēriena skārdenes. Tā kā viņa treniņi bija ļoti intensīvi, viņam vajadzēja steidzamu enerģijas avotu. Tomēr Dens ignorēja blakusparādības, ko var nodarīt tik bieža enerģijas dzēriena lietošana.

 

1

Pirms pieciem gadiem Dens sāka justies slikti, tādēļ apmeklēja ārstu. Izrādās, ka viņam bija attīstījies audzējs ķermenī un viņam bija nepieciešama ķīmijterapija. Tomēr Dens no tās atteicās, samazināja savu treniņu intensitāti un iztika tikai ar izrakstītajām zālēm. Kad audzējs tika izņemts, viņš atgriezās pie savas ierastās diētas un treniņu programmas.

2

Lasi arī: IKEA nāk klajā ar svarīgu paziņojumu, kurš skars daudzus

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā beidzās Dena Varmija apsēstība ar veselīgu dzīvesveidu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arizon</cite>

    Ak dievs, nu beidziet plikas publikācijas dēļ stāstīt cilvēkiem muļķības! Tas cilvēks nomira dēļ vēža, nevis enerģijas dzērieniem. Turklāt es neticu, ka sevi cienošs bodybuilders dzers tos mēslus. Tā vietā ir kofeīna kapsulas, kas ir tīrs kofeīns bez cukura. Un 10k kaloriju diēta arī ir muļķības. Ja viņš tik daudz ēstu, viņam būtu jābūt muskuļotam+apaļam.

  • <cite class="fn">Bube</cite>

    Iemetiet google- viņš nomira no steroidu radītām komplikācijām. Un ar 10k kalorijām viņš būtu tusnis. Normāli vajag ap 2000k dienā.

    • <cite class="fn">...</cite>

      es neticu, ka ar 2000 kcal pietiek sportistiem, smaga fiziska darba strādātājiem un līdzīgiem… 2000kcal ir “parstam vidusmēra cilvēkam”

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Steroīdi nav veselīgi, taču enerģijas dzēriens arī nav ne par mata tiesu veselīgāks. Cilvēks mirst no sava stulbuma, šeit nav izņēmums.

  • <cite class="fn">he hee</cite>

    ha haaa mana ledusskapī nav jau ui cik ilgu laiku šie enerģijas dzērieni 😀 un ja man nepatīk, tad nedzeru, jo ķīmiju vien tur var just 😀 ja kādam gribas dzert šos enerģijas dzērienus lai tak dzer 😉 tā ir viņu veselība un paši spēj domāt dzert vai nē tapat kā mana izvēle ir dzert vai nedzert 🙂

  • <cite class="fn">xx</cite>

    Nevajag dzert visādus sūdus, es to skārdeni labi ja trīs reizes padzeros gada laikā..

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    100 punkti no steroiidiem 😁

  • <cite class="fn">ANTS</cite>

    14%grādīgie kokteilīši MŪSU…IR NĀVVVVVEE…PATS IZBAUDĪJU…VIŅI CILVĒKU IZSLĒDZ,
    PĒC 8-9pudelēm…

Leave a Comment