Vīrietis parāda attēlu ar savu mīļāko sviestmaizi, no kuras daudziem gribas vemt; Vai tu pagaršotu?

shutterstock_11992501-e1364926132492

Kad viņš savā Twitter kontā ievietoja attēlu ar paša gatavoto sviestmaizi un pierakstīja klāt “zvēru, ka tā ir garšīga”, interneta reakcijas bija diezgan asas – vienaldzīgs nepalika neviens, kurš to ieraudzīja.

Vairums komentētāju raksta, ka sviestmaizes vidū ievietoto produktu kombinācija uzdzen viņiem nelabumu un kaut kas tāds nav ēdams. Bet atradās arī tādi, kuriem šī vienkāršā uzkoda šķita diezgan interesanta variācija parastai sviestmaizei, kuru vērts pamēģināt.

Izlasi arī: Apēdot McDonalda brokastu mafinu viņam nācās izsaukt ātro palīdzību. Kāpēc? Pretīgi!

Recepte ir ļoti vienkārša –  dažās minūtēs to var pagatavot ikviens. Taisnību sakot, visas 3 sastāvdaļas jau šobrīd, visticamāk, atrodas tavā virtuvē.

Vai tu uzdrīkstētos?

Šķir lapu tālāk un uzzini, kas tā par sviestmaizi:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">liuks</cite>

    un kas tad tur tik sausmiiiigs, lai vemtu?

  • <cite class="fn">Ēriks no Ventspils</cite>

    Stulbs raksts. Banāns ar maizi. Kas tur pretīgs. Un rīt austeres nav pretīgi? Ceptas skudras un visādi tārpi, tas ir normāli? Ja “Dzentlmenim” nav ko publicēt, tad publicējiet bomžu “ēdnīcas” un “dzīvokļus”.

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Lasījāt par Bingo dīvainībām ar viņu laimes ratu? Tāpēc es izvēlos piedalīties loterijās tikai ārpus Latvijas. Starp citu – iesaku Izmēģināt Lotto brokeru platformu – Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://bit.ly/2dviLen

Leave a Comment