Visa ģimene nomira KARTUPEĻU dēļ – savās mājās noteikti no šī uzmanies!

32

Kartupeļi ir viena no uzturvielām bagātākajām barībām, ko cilvēks var uzņemt. Tomēr ir reizes, kad saskarsme ar kartupeļiem var būt nāvējoša, raksta britu laikraksts DailyMail.

Patiesībā tu pat vari izdzīvot tikai no kartupeļiem tādēļ, ka tajos ir tik daudz vitamīnu un minerālvielu. Filmā “Marsietis” (The Martian) Mets Deimons izdzīvo tikai un vienīgi pateicoties kartupeļiem.

Tomēr, kā jau lielākajai daļai lietu, arī kartupeļiem ir sava ēnas puse – un tev par to ir jābūt informētam, lai varētu no tās uzmanīties.

Kāda ģimene šo mācību ieguva ļoti smagā veidā. 8 gadus vecā Marija Čeliševa no Krievijas kļuva par bāreni tādēļ, ka kartupeļi nogalināja visu viņas ģimeni.

Foto: DailyMail

Meitenītes tēvs devās uz pagrabu pēc kartupeļiem, tomēr neatgriezās atpakaļ. Drīz pēc tam viņam sekoja māte, lai redzētu, kas viņam prasa tik ilgu laiku, bet arī viņa neatgriezās. Drīz pēc tam sekoja arī brālis un vecmāmiņa.

Lasi arī: Vēzis neatnāk negaidīti – saruna no personiskās un profesionālās pieredzes

Pirms došanās lejā, lai skatītos, kur ir palikusi visa ģimene, vecmāmiņa pasauca palīgā kaimiņus. Bet, pirms kaimiņi paspēja ierasties, viņa arī bija devusies lejā pagrabā un piedzīvoja tādu pašu likteni kā visa pārējā ģimene.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas tieši bija noticis

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">rommels</cite>

    cik mēnešus ta viņi nekāpa pagrabā!parasti pagrabs vēdinās!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pirms noliek kartupeļus uzglabāšanai,vajadzēja tos pārlasīt.Kartupeļiem vajadzētu būt sausiem un veseliem!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tas tik ir džentelmenis!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kaut kādas muļķības! Cik tad mazai bija jābūt tai teplai un cik daudz sapuvušiem kartupeļiem , un cik ilgi viņiem bija tur jāstāv, lai izdalītu tik spēcīgu gāzi, lai cilvēks no tā nomirtu nomirtu???
    Pašai dzīvē nācies šķirot lielu daudzumu puvušu kartupeļu, vēl esmu dzīva.
    Kurš šādas pasakas izdomā un publicē???

  • <cite class="fn">šeit viņu lapa: https://goo.gl/qB2RB8</cite>

    Neieslīgšu detaļās, bet pirms 2 mēnešiem es pamanīju ļoti krāsainu mājaslapu ar jaunu masku pret akni – Black Mask. Tā bija mana pēdējā iespēja, tāpēc es nolēmu to pasūtīt. Un es nespēju noticēt savām acīm, kad ieraudzīju pirmos rezultātus! Jau pēc vienas nedēļas mana akne sāka samazināties un apsārtums bija mazāk redzams. Viena mēneša laikā akne pilnībā izzuda. Parasti no krēmiem un gēliem man ir alerģiska reakcija, taču šoreiz – nekā! Perfekti! starp citu – piemērota arī vīriešiem un sevišķi pusaudžiem! (un šeit internetā lētāk kā Duglasā, kur tagad arī parādījusies)

  • <cite class="fn">Rācenis</cite>

    Interesanta ģimenīte. Sagāž pagrabā kartupeļus un tad pēc nezcik gadiem iet tos ēst. Nu teorētiski varbūt tā varētu notikt ar kaut kādiem auniem.

  • <cite class="fn">Zx</cite>

    Absolūti meli. Ja kaut kas tāds notiktu, tad komunisma laikā cilvēki mirtu kā sēnes un šāda aina būtu visiem zināma parādība.

Leave a Comment