Visa pasaule ir šokā: zobārsts no ASV nogalina Āfrikā iemīļotu Lauvu!

2AE7E38F00000578-3177303-Walter_Palmer_left_from_Minnesota_is_believed_to_have_shot_and_k-a-20_1438092983979

Amerikāņu zobārstam, kurš Zimbabvē nogalināja lauvu, Cecilu, izteikti pat nogalināšanas draudi.

Noslepkavotajam lauvu tēviņam, izrādīta cieņa vairākus tūkstošus jūdžu attālumā no notikuma vietas – pie Dr. Valtera Palmera ofisa, Blūmingtonā, Minesotā, kur protestētāji nolika dzīvnieku rotaļlietas un bija ģērbušies kā zobārsti-slepkavas.

Arī slavenības, Kāra Delevigne un Kendisa Svānepoela, bija sašutušas par zobārsta rīcību, nosaucot viņu par „nožēlojamu attaisnojumu cilvēkveida būtnei”.

Kāpēc zobārsts to izdarīja? Viņa viedokli par notikušo un to kā reaģēja pārējie var lasīt nākamajā lapā.

Šķirsti tālāk, lai lasītu raksta turpinājumu: 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gunis</cite>

    Burgerus sarijies un prātu izkūkojis jeņļis,kurš domā ka ar saviem dolāriem var darīt ko grb,pliku palaist starp lauvām saplosīšanai!

  • <cite class="fn">antiglobalisti</cite>

    zobs pret zobu

  • <cite class="fn">Leviathan</cite>

    To onkuli pašu vajag pataisīt gan par medību objektu, gan par medību trofeju. Un viņam vēl dzīvam esot un pašam to redzot izbarot viņa rokas un kājas citiem lauvām. Ļoti novēlu Zimbabviešiem šo lietu nokārtot. Lai arī baltais, tomēr tu nedrīksti rīkoties kā vienas dienas saimnieks. Un ja jau ir bijis precedents ar melno lāci, tātad tas ir vienkārši stulbs maniaks, no kura atbrīvot pasauli būtu pat vēlams.

    • <cite class="fn">kuku6ka001</cite>

      Nieciba nevis cilveks,pilnibaa piekritu ka tadu pasu jaasabaro lauvam,ar ieroci domaa ka ir paraks par dzivnieku,ar sadu ricibu vins paradija tikai to ka vins ir nekas parasts miizejs ar biezu kabatu.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    dīvaini,ka satraukums par vienu konkrētu dzīvnieku,tak ikdienu nogalina tūkstošiem,piekrītu,ka visi šāvēji pelnījuši pabūt dzīvnieku ādā..

Leave a Comment