Šīs, visticamāk, ir visbriesmīgie kāzu foto, kādi jebkad bijuši

Skatoties uz šīm fotogrāfijām, jūs varēsiet uz visiem laikiem pateikt, ka šīs ir tiešām briesmīgas kāzu fotogrāfijas.

Tev noteikti šādas kāzas nav bijušas.

 

1

2

 

3

 

 

  

   4 5 6 8 9 10 11 12

 

 

 

 14

Lasi arī: Pašas briesmīgākās krievu kāzu fotogrāfijas – 2. daļa

15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Avots: www.укроп.org

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">beverina</cite>

    Krievu murgojums. Vini doma ka ir bezgala labi. ADIDAS firmas bikses. pardzivojusas gadu desmi+us. Bezgala jaukas . hi hi i.

  • <cite class="fn">DDD</cite>

    tāds sviests, jā, vairāk vai mazāk Krievija, bet nav fakts ka viss tur bijis, citas bildes vnk photoshop pielikts kkāds dinozaurs utt. arī Latvijā ir nācies sastapt cilvēkus LV tautības kuri ir vēl briesmīgāki 🙂 (ne vizualais, bet cilvēciskais, kuri pārvērš kāzas kkāda dzeršanas, ēšanas farsā), bēdīgi, bet katrā tautā savi idi*ti 🙂

    • <cite class="fn">foto dino</cite>

      Ooo, jā, šitas klasiskais “a bet takš tie latvieši ir vēl daudz sliktāki par krieviem”… Es sapratu vēl PSRS laikos, kad krievi bija pirmās šķiras cilvēki, un pārējiem (tai skaitā latviešiem) bija jātur mute un sabraukušajiem “kundziņiem” jāpielabinās, savādāk varēja baigie *ūdi sanākt. Bet kāpēc tagad tik ļoti jāsteidzas nabaga krieviņi aizstāvēt no latviešu pasmaidīšanas??? Paši krievi tos foto ir internetā salikuši, paši veselas galerijas par sevi taisa – bieži ar bēdīgu smaidu. Un neko. Bet kā latvieši uz krievu pusi ne tā paskatās, tā uzreiz: “Fui, fui, sliktie latvieši, ka tik krievus ap*irst!” Varbūt krievi paši nemāk par sevi pasmaidīt, nevis latvieši? Un tad krievi izliekas par latviešiem un drukā latviski komentārus par sliktajiem latviešiem un aizstāv paši sevi? Ziniet, Rīgas domē tādu Krievijas “patriotu” netrūkst 😉

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    LATVIEŠI TRAKĀG UZVEDAS UN KĀZAS NEVAJAG

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    par citiem smejas. apruna. bet sevi neredz.

  • <cite class="fn">Sirpis</cite>

    Tur tak vairums pa dzerumu taisīti,pratā tukš,analfabētisms,tur tas liekas kruta,tagad kazu naktī pierīsies divlitrīgos un pi*īs augšā nākamo daunīšu paaudzi. Latvijā protams arī tadi ir,kaimiņos man dzīvo tads,skolā nav gājis,savu auto apkarinājis ar kruzuļiem,tiesību nav,visur rakstīts rassija a pašam vards latviešu un krieviju pazīst tikai no tv propogandas.

  • <cite class="fn">kents</cite>

    vemt gribas uz to visu paskatoties. pretīgi līdz nelabumam

  • <cite class="fn">Chan</cite>

    Kāda tam visam nozīme, galvenais taču, ka mīl viens otru!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kautkadi instingti jau ir saglabajusies

  • <cite class="fn">RASMA</cite>

    URLAS PALIEK URLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    mulki,ka tadus,komentejat_____Es,ka skatos

  • <cite class="fn">kam m kāda f</cite>

    Kam kāda daļa gar krievu kāzām..Varētu padomāt ,ka latvieši ir tie kuri drīkst mācīt citus kā dzīvot.Nelieniet citu dzīvēs.
    Varbūt kāds pamācīs kā celt Maximas ,a ??

  • <cite class="fn">kriss</cite>

    Tur ir liela daļa normālas kāzu un NEkāzu bildes. viens te sagribējis par sevi pasmieties, bet par cik savējās bildes ir kauns likt, sadabūja kko līdzīgu. Daļa kāzu bilžu ir GOPŅIKU stilā. sportenes-ir viņu markas apģērbs-kas ir arī kāzās, kur dāmai ir spilgti sarkans grimms. un NEkaraliskā frizura. tā pat kā ticīgajiem,kas precas baznīcelēs, ir obligāti lakati. Bieži līgavas arī darbavietās fotografējas-piemiņai. kā nu kurai fantāzija ļauj. dažas bildes ir, kas nav kāzu dienas bildes, bet gan maskarāde, šovs jokubilde utt. liela daļa bilžu ir vel no padomju laikiem-kas var būt arī no Lv valsts būt. tajos laikos,precējās arī laukos, tur arī jaunatne dzīvoja,ne tikai pilsētās. un kā nu mācēja tās kāzas rīkot. tā rīkoja. arī tagad paskatoties 70,80,90 gadu latviešu kāzu bildes-ne ar ko neatšķiras no šīm. jo te skaidri redzams, ka noskanētas vel no fotokartiņām bildes!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    latviešu kāzas ir pilnīgs bezsakars–iedod viesiem WI-FI paroli un visi sēdēs klusi un bakstīs ekrānos
    Kam kāda daļa kā precas krievi.Ar kādām tiesībām goblini māca citu kā dzīvot???

Leave a Comment