Visi zina slaveno dziedātāju Džastinu Bīberu. Bet lūk, kāds viņš izskatījās, kad bija pavisam mazs puisītis!

CccnEQIWEAAFeG1

Visā pasaulē puiši un meitenes – it īpaši gan meitenes – sajūsminās par pievilcīgo popmūzikas izpildītāju un dziesmu autoru Džastinu Bīberu. Publikas vidū jaunais vīrietis arvien turpina saņemt dalītas reakcijas: kamēr daļa viņu dievina, citi uzskata Džastina mūziku par nekam nederīgu.

Daudzi vēl atceras Džastinu kā pavisam jaunu zēnu ar viņa pirmajiem singliem, piemēram, slaveno “Baby”, ar kuru jauneklis pirmoreiz izkausēja miljoniem meiteņu siržu. Viņš mūzikā ir aktīvs kops 2007. gada. Taču kopš tā laika dziedātājs ir ievērojami audzis gan augumā, gan prasmē.

Šobrīd 1994. gadā dzimušajam Džastinam ir 22 gadi, viņš kļuvis par jaunu un spēcīgu vīrieti, kas savaldzina jau ne vairs tikai mazas meitenes, bet arī pieaugušas sievietes. Viņš vairākas reizes atzīts par vienu no 10. pasaulē ietekmīgākajām slavenībām, ticis nominēts vai saņēmis daudzus apbalvojumus, un tiek lēsts, ka Bībers kopumā pārdevis ap 100 miljoniem ierakstu.

Bet vai esi kādreiz iedomājies palūkoties, kāds viņš izskatījās, kad bija vēl pavisam mazs un nevarīgs bērniņš un kad neviens vēl pat nenojauta, ko no viņa var sagaidīt nākotnē?

Ja nē, tad tagad ir tava iespēja.

Šķir nākamo lapu, ja grib aplūkot, kāds Džastins izskatījās no zīdaiņa līdz 10 gadu vecumam!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment