1. aprīļa dienas horoskops – šodien joki mazi!

1

AUNS Fokusējies uz materiālajām lietām. Radīsies iespēja nopelnīt, kuru nevajadzētu palaist garām. Izplāno šodienu!

2

VĒRSIS Neņem šodien visu tik ļoti pie sirds. Ja būsi dāsns, saņemsi to pašu pretī. Labs garastāvoklis, kas pielips arī citiem.

3

DVĪŅI Iespējams sasniegt pozitīvus mērķus. Uzmanies tik, kur liec kāju- vari noiet no ceļa. Katrai problēmai rodi savu pieeju!

4

VĒZIS Nestāsti sev, ka viss ir labāk, nekā tas ir. Šodien jāredz lietas reāli, lai zinātu, kā rīkoties tālāk. Tev tagad būs viss, kas vajadzīgs.

5

LAUVA Personiskās intereses šodien būs jānoliek malā un jādomā par citiem cilvēkiem. Būs vajadzīga aizsardzība no tuvākajiem.

6

JAUNAVA Šodien pilnībā vari paļauties uz savu intuīciju, jo tā Tev teiks priekšā praktiski visu. Panākumi parādīsies spožākā gaismā.

7

SVARI Prioritāte šodien būs citi cilvēki, bet, iespējams, ka ne tie pareizi, ar kuriem Tev būtu jābūt. Izvērtē, kur Tu šobrīd atrodies -kaut kas jāmaina.

8

SKORPIONS Laba diena sarunām, līgumu slēgšanai un darba intervijām. Visas kārtis Tavās rokās – varēsi spēlēt, cik tik uziet.

9

STRĒLNIEKS Ja atradīsi pareizo pieeju, šodien uzlabosies ģimeniskās attiecības. Dusmu uzplūdā nepieņem pārsteidzīgus lēmumus!

10

MEŽĀZIS Šodiena ir domāta atpūtai un savām mīļākajām aktivitātēm. Sporto, ja vari- satiecies ar draugiem. Viss, ko darīsi, nāks par labu.

11

ŪDENSVĪRS Tev svarīgākais būs saprast spēles noteikumus. Nejaucies tur, kur Tev nav nekāda teikšana. Un nenovērtē citus par zemu!

12

ZIVIS Tev būs iespēja paplašināt savu interešu loku. Nebaidies saņemties un darīt to, ko vienmēr esi vēlējies – ir pienācis laiks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment