1. marta dienas horoskops – nepievil pats sevi!

1

AUNS Šodien tev gribēsies izrādīt jūtas, tādēļ nekautrējies no tā. Piedzīvosi lielu veiksmi privātajā dzīvē, ja izrāpsies ārā no mājas.

2

VĒRSIS Izvairies no smaga, fiziska darba, jo pastāv iespēja iegūt traumas. Pārāk daudz darba samazinās tavu vitalitāti.

3

DVĪŅI Emocionālie pārdzīvojumi samazinās tavu efektivitāti. Ja būsi pārāk egoistisks, izraisīsies viens liels strīds, no kura nebūs atpakaļceļa.

4

VĒZIS Nesaņemsi plānotos rezultātus, bet jāpriecājas par to, kas ir. Iespējams konflikts ar svešinieku, neparedzēti izdevumi.

5

LAUVA Izveidosies pareizais viedoklis par cilvēkiem, kas tev ir apkārt. Nebaidies kaut ko pazaudēt, vietā tik un tā nostāsies kas cits.

6

JAUNAVA Savus sapņus vajag interpretēt otrādi – tā sapratīsi to pareizo nozīmi. Nebaidies no izgāšanās, tā tu tikai augsi.

7

SVARI Šodien noteikti nevajag iegādāties neko jaunu – tas var novest pie diezgan lieliem zaudējumiem. Ieklausies draugos!

8

SKORPIONS Lielā šodienas fantāzija ļaus pozitīvi pavadīt visu dienu. Neuztraucies pirms laika, viss tik un tā iegriezīsies citās sliedēs.

9

STRĒLNIEKS Nopietnas pārmaiņas privātajā dzīvē. Tomēr vari kļūt par mahināciju upuri, tādēļ šodien ieteicams plaši turēt acis vaļā.

10

MEŽĀZIS Komunikācija, optivisms un radoša pieeja novedīs tevi pie labiem rezultātiem. Privātajai dzīvei pievērs mazliet mazāk uzmanības.

11

ŪDENSVĪRS Jaunas idejas un inovatīvi problēmu risinājumi nenesīs vēlamo rezultātu. Neuzņemies parāk lielu risku – dzīvo mierīgi.

12

ZIVIS Laba diena jaunu biznesu veidošanai. Izmēģini jaunas aktivitātes, esi spontāns un rīkojies tā, lai tev šodien aizraujas elpa!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment