1 minūtes tests – tas kā tu sakrusto pirkstus, norāda uz to, cik atvērts esi apkārtējiem!

Ķermenis dažkārt var pateikt par cilvēku vairāk kā cilvēks pats par sevi var pastāstīt. Katram žestam ir jēga un ne vienmēr cilvēki tos spēj kontrolēt, kad gribas sevi nedaudz “izskaistināt” sarunu biedram. Ko par cilvēku var pastāstīt tas kā viņš sakrusto īkšķus?

Mēs atklāsim, ko par cilvēku pastāsta tas kā viņš sakrusto rokas jeb precīzāk īkšķus. Uzzina, ko par sevi slēpj tavs sarunu biedrs vai arī vienkārši izzini sevi! Par to lasi zemāk.

Labās rokas īkšķis virspusē

Šie cilvēki ir loģiski un saprātīgi. Pirms lēmuma pieņemšanas viņi izsver visas priekšrocības un trūkumus. Rada nopietna un atbildīga cilvēka priekšstatu par sevi. Viņiem dabiski veidojas labs kontakts ar apkārtējiem, īpaši ar pretējo dzimumu. Šo cilvēku pluss ir komunikācijas prasmes. Par trūkumiem – pie sirds ļoti ņem apkārtējo izteikto kritiku un viedokli. Šie cilvēki vēlas, lai viss notiek pēc viņu ieskatiem – ja tā nenotiek, tad jūtas aizvainoti.

Kreisās rokas īkšķis virspusē

Šāda veida cilvēkiem ir fenomenāla intuīcija, kurā par laimi šie cilvēki ieklausās. Šie cilvēki ir piedzīvojumu meklētāji. Mīl ceļot, izzināt, iepazīties ar citām kultūrām un piesātināt savu dzīvi ar iespaidiem. Mēdz aizrauties ar azartspēlēm un nebaidās uzņemties risku. Lielākais prieks šiem cilvēkiem ir kāda nosprausta mērķa sasniegšana vai uzvara. Par spīti tam, šie cilvēki, izejot sabiedrībā, ir diezgan auksti un atturīgi. Viņi sevi pilnībā atklāj tikai draugu lokā.

Lasi vēl: Psihoanalīzes tests – uzzini par savu personību visu!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment