10 aizliegumi, kā un kur nedrīkst fotografēties – iegaumējiet paši un arī bērniem par to pastāstiet!

Ar fotogrāfijām saistīti ļoti daudzi ticējumi un māņticības. Mūsu redakcija šodien jums pastāstīs par visizplatītākajām māņticībām, kuras var negatīvi ietekmēt jūsu dzīvi. Ticēt tam vai nē – tas jau paliek jūsu rokās.

Ir tik fantastiski, ka ir iespējams ar fotogrāfiju palīdzību iemūžināt mūsu dzīves skaistākos mirkļus. Tā ir tik patīkama piemiņa, kuru būs iespējams izmantot vēl pēc daudziem, daudziem gadu. Līdz ar tehnoloģiju attīstību, mums rodas iespēja fotogrāfijas taisīt teju katru sekundi. Ekstrasensi gan apgalvo, ka fotogrāfijas zog cilvēka enerģētiku, ja tās tiek uzņemtas nepareizajās vietās.

Fotografēšanās likumi

  1. Pamestas ēkas

Nekad nerīkojiet foto sesijas pamestās ēkās. Tāpat arī nav ieteicams vienkārši fotografēties uz šo ēku fona. Šis process cilvēkam atņem dzīvības spēkus, radīs piesaisti pie šīs konkrētās vietas un krasi samazinās jūsu enerģētikas līmeni.

  1. Kapi

Pat šeit atrodas cilvēki, kas vēlas taisīt fotogrāfijas uz mirušu cilvēku fona. Pat tikai viena fotogrāfija var uz visiem laikiem “piesiet” jūs pie šīs vietas. Gala rezultātā jūs varat pat ļoti smagi saslimt.

  1. Guļoši cilvēki

Tiek stāstīts, ka guļoši cilvēki daudz vieglāk uzņem visu negatīvo, kas tiek nodots caur fotogrāfiju. Ja šāda fotogrāfija nonāk sliktu cilvēku rokās, tad uzlikt jums lāstu būs daudz vienkāršāk.

  1. Spoguļi

Nekad nefotografējiet sevi un citus cilvēkus caur spoguli. Ir zināms, ka šie priekšmeti uzglabā visu cilvēku enerģētiku, kuri šajā spogulī kaut reizi ir rādījušies. Šādas fotogrāfijas uzsūks jūsos visu to enerģētiku, kāda bijusi tiem cilvēkiem, kas caur šo spoguli fotografējušies.

  1. Ūdenskritumi

Speciālisti apgalvo, ka fotogrāfijas, kuras taisītas uz ūdenskrituma fona, var nopietni jums kaitēt. Spēcīgais ūdens tecējums var atņemt no jums visus dzīvības spēkus. Šīs iedarbības rezultāti var būt pat gaužām bēdīgi.

  1. Bērni līdz viena gada vecumam

Nefotografējiet bērnus vecumā līdz vienam gadam, taču visideālāk – līdz kristībām. Taču, ja nevarat nociesties, lai nofotografētu savu mazulīti, nekādā gadījumā nerādiet šīs bildes mazpazīstamiem cilvēkiem. Bērni ir pilnībā nepasargāti no jebkādiem enerģētiskiem triecieniem viņu virzienā.

  1. Fotogrāfijas nepieciešams uzglabāt pareizi

Nekad vienā albumā, datora mapītē vai jebkur citur nejauciet kopā dzīvo un mirušo cilvēku bildes. Tādā veidā kopā tiek jauktas pavisam atšķirīgas enerģētikas, kuras var pasliktināt dzīvo cilvēku dzīves kvalitāti. Ja jums tuvs cilvēks atrodas uz nāves gultas, neturiet viņa fotogrāfijas rokās, kā arī, ja iespējams, novāciet tās no redzamām vietām. Jo, ja šis cilvēks nomirs, viņš nespēs mierīgi doties uz viņsauli. Tāds, lūk, ir ticējums.

  1. Personīgās fotogrāfijas

Ir grūti iedomāties mūsu dzīvi bez personīgo fotogrāfiju publicēšanas sociālajos tīklos. Taču centieties samazināt savu izvietoto fotogrāfiju daudzumu, īpaši tad, ja tajās redzama jūsu ģimene, materiālais stāvoklis vai kas tamlīdzīgs. Īpaši tas ieteicams tad, ja zināt, ka ir cilvēki, kas jums vēl ļaunu. Piemēram, jūs esat ļoti bagāts cilvēks, kas strādā varas iestādēs.

  1. Fotogrāfiju iznīcināšana

Nekad nedrīkst plēst, griezt, durstīt vai dedzināt fotogrāfijas – tas viss var cilvēkam, kas redzams bildē, uzdzīt lāstu. Neuzņemieties uz sevis šādu grēku – pat tad, ja tas noticis nejauši.

  1. Fotogrāfijas zem vai blakus pulksteņiem

Tiek teikts, ka fotogrāfijas nedrīkst turēt pulksteņu klātbūtnē. Tas samazinot attēlā redzamā cilvēka dzīvi.

Protams, ka mudinām jūs saprast – katrs pats nosaka, ticēt šim visam, vai nē. Jo ir arī ļoti daudz laimīgu, veselu cilvēku, kas tieši šādi arī dara. Pats galvenais ir prieka izjušana fotografēšanās laikā.

Lasi vēl: Vien pāris dienu laikā šī fotogrāfija internetā kļuva par sensāciju. Uzzini, kādēļ!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment