10 attiecību likumsakarības, kuras jāņem vērā jebkurā gadījumā

  1. Visam ir iemesls

Katru dienu mūsu dzīvē parādās arvien jauni un dažādi cilvēki. Un ticiet, tas nav nejauši. Katrs mūsu satiktais cilvēks nes līdzi unikālu pieredzi, kas tā vai citādi jūsu dzīvē ienāks. Daži no tiem var atnest jums vērtīgu mācību, citi atklās jūsos kaut ko īpašu, tikai daži var padarīt jūs laimīgus tikai ar savu klātbūtni vien.

Tāpēc uztveriet visas jūsu attiecības kā noteiktu iespēju pašrealizēties, iespēju kļūt gudrākiem un pieredzējušākiem, nekā bijāt vakar, vai arī vienkārši realizēt pašiem savas vēlmes.

  1. Attiecies pret cilvēkiem tā, kā vēlies, lai cilvēki attiektos pret tevi

Daži cilvēki kā likums tik ļoti koncentrējas uz savām vēlmēm, ka aizmirst par apkārtējiem, kuri arī var gaidīt kaut ko sev. Ja jūs vienmēr žēlosieties, kliegsiet un apvainosiet savu partneri visā tajā, ko viņš nav spējis jums dot, tad nevajag gaidīt ikdienas atzīšanos mīlestībā un spilgti izteiktas, maigas jūtas. Tuvinieki arī ir cilvēki. Viņiem arī ir vajadzīga mīlestība un uzmanība, tāpat kā jums.

  1. Nelieciet sev kādu paturēt savā dzīvē

Dažreiz notiek tā, ka patiesība skatās jums tieši sejā, bet jūs vienkārši nevarat, vai arī nevēlaties to pieņemt. Jūsu attiecības jau sen ir mirušas. Jūsu partneris neatbild ar tādu pašu atdevi, kā agrāk. Tā ir spilgta pazīme tam, ka jums joprojām tuvais cilvēks vēlas aiziet. Un tikai jūsu uzstājība un nevēlēšanās viņu palaist, notur viņu jums blakus. Jūs turpināt cerēt un lūgties, lai viss kļūtu tāpat, kā agrāk. Jūs ignorējat visas brīdinājuma zīmes. Bet, cik ilgi tas turpināsies?

Ja kāds nevēlas būt ar jums kopā, nekas no tā, ko jūs runājat vai darāt, neliks viņam palikt jums blakus ilgi. Pietiek prasīt un cerēt. Pietiek lūgties viņu palikt. Tas tikai sarežģī dzīvi jums abiem. Ir laiks situāciju atlaist, un turpināt dzīvot tālāk.

  1. Cilvēki mainās, un jūs viņus par to nevarat vainot

Cilvēku sajūtas, domas un pat pati personība ar laiku mainās. Tas ir dabiski un tas tā notiek ar katru no mums. Mēdz būt tā, ka šīs izmaiņas tik ļoti spēcīgi izmaina raksturu, ka jūs vairs partnerī nesaskatāt savu tuvo cilvēku. Tas var notikt arī ar jums pašu. Intereses vairs nav tādas, gaumes ir dažādas un pat attieksme pret sīkumiem ir mainījusies. Joki jau vairs neliekas smieklīgi. Un jūs varat turpināt dzīvot pagātnē, mierinot sevi ar patīkamajiem brīžiem, kādi kādreiz bijuši. Bet sirds dziļumos kļūst skaidrs, ka tas vairs nav tas, un ka krāsas ir izbalējušas.

Tādā situācijā jums nevajag nevienu vainot. Vienkārši ir jāsaprot, ka tagad viss ir mainījies, un ka jūsu ceļi šķiras.

  1. Attiecības prasa lielus upurus

Nekas pasaulē nav ideāls, tai skaitā arī jūsu attiecības. Dažreiz jums vajag meklēt kompromisu. Iemācieties citu vajadzības turēt augstāk par savējām. Protams, tas aizņems daudz laika, bet tieši tāda pieeja dāvās jums ilgas un neaizmirstamas emocijas. Vajag tiekties pēc pilnības.

  1. Iemācieties piedot

Daži cilvēki uzskata, ka spēja piedot – tā ir vājuma pazīme. Bet tas nebūt tā nav. Pilnīgi katrs cilvēks pieļauj kļūdas, un katram no viņiem ir jāsaņem iespēja mainīties. Ja jūs būsiet noskaņoti uz šķiršanos uzreiz pēc mazākās kļūdas, tad nesāciet nemaz domāt par nopietnām attiecībām. Tas ir vienkārši neiespējami.

Piedošana – tā ir uzticības izrādīšana jūsu partnerim. Tas sniegs viņam spēku ne tikai laboties, bet arī kļūt labākam. Tādā veidā jūsu attiecības pāries augstākā limenī, kad savstarpēja palīdzēšana kļūst par pilnības pamatu. Tas nozīmē, ka jūs esat pietiekoši spēcīgi, lai ignorētu negatīvās emocijas, un vienmēr skatītos uz priekšu jebkurā situācijā. Vai maz iespējams būt vēl labāk?

  1. Netērējiet laiku bezjēdzīgos strīdos

Attiecību sākumā cilvēki tiecas lojālāk attiekties pret to, ko runā vai dara partneris. Pēc kāda laika, kad eiforija pāriet, var rasties nesaprašanās. Šajā periodā viss tiek uztverts naidīgi, un kļūst arvien grūtāk saglabāt attiecības. Katrs vārds, kas sākumā varēja likties par nejaušu joku, tagad pārvēršas par milzīgu iemeslu strīdam.

Jums ir jāsaprot, cik vienkārša būtu dzīve, ja cilvēki nepievērstu uzmanību tādām sīkām nesaprašanām. Tādā veidā viss kļūst viegli un saprotami, bet jūtas nepazūd. Nevajag tērēt laiku bezjēdzīgiem strīdiem. Reizēm pietiek vien iemācīties apspiest savu ego. Tā vietā labāk paklusēt un dāvāt mīļotajam cilvēkam vienkāršos, bet tik nepieciešamos apskāvienus.

  1. Nevajag gaidīt, ka cilvēks izmainīsies tā, kā jums pašiem to gribas

Mīliet savu partneri par to, ka viņš ir, un nevis par to, ko jūs varat viņā izmainīt. Katrs cilvēks ir unikāls, un viņam ir savs trūkumu un vērtību kopums. Tāpēc, ja jūs jūtat, ka nekad nevarēsiet pieņemt šīs īpašības, tā nav viņa vaina. Visa problēma ir jūsos pašā. Precīzāk, jūsu uzskatos un uztverē par dzīvi.

  1. Atlaidiet nevajadzīgus cilvēkus

Ir tāds cilvēku tips, kuri tikai jūs iztukšo, it kā savāktu visu pozitīvo. Viņi var but rupji, pārlieku skaļi vai arī vienkārši neērti. Vēl sliktāk, daži var pat nolaisties līdz nodevībai un atklātai rupjībai. Kāpēc tērēt ar viņiem savu laiku? Labāk būt laimīgam un nepārdzīvot par to, jo tādi cilvēki nemainās. Nevajag sevi mierināt ar domu, ka jūs varēsiet izmainīt viņu uzvedību. Vienkārši izsvītrojiet tādus cilvēkus no savas dzīves, un turpiniet iet uz priekšu. Tas nav tik sarežģīti, kā liekas.

  1. Cieniet cilvēkus, kuri nekad jūs nav pametuši

Neaizmirstiet savam tuvajam cilvēkam teikt, cik ļoti jūs viņu mīlat. Nav svarīgi, cik ilgi jūs esat kopā: gadu, divus vai desmit gadus. Šis cilvēks dāvā jums laimi, un tas nozīmē, ka viņš ir pelnījis vismaz šos vārdus. Ja šis cilvēks nekad jums grūtā brīdī nav atteicis, vienmēr ir atbalstījis jebkurā situācijā, tad par to ir jācīnās. Tādas jūtas ir jāciena. Un nevajag baidīties par to runāt skaļi!

Lasi vēl: Kādas nepatīkamas iezīmes piemīt katrai Zodiaka zīmju sievietei attiecībās? Uzzini par viņu to, ko viņa slēpj!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment