10 fantastiski vienkārši ieradumi, kuri tavu dzīvi padarīs labāku

 

Lai mūsu dzīvē notiktu globālas pozitīvas pārmaiņas, reizēm pietiek tikai ar to, lai pārskatītu savu dzīvesveidu. Dienas laikā daudzas darbības mēs veicam automātiski, tad kāpēc tās nepadarīt par noderīgiem ieradumiem? Tas nebūt ne vienmēr ir sarežģīti vai garlaicīgi.

Tāpēc mēs apkopojām 10 vienkāršus, bet noderīgus ieradumus, kuri tavu dzīvi padarīs labāku. Lūk, iepazīties ar tiem.

 

  1. Dienu sāc ar glāzi citronūdens

Padari to par pieradumu ik dienas izdzert glāzi silta ūdens, kurā klāt pievienots citrons un nedaudz kajēnas pipari. Šis rituāls noteikti sekmēs metabolisma procesus. Citronu sula satur C vitamīnu, kas palielinās tavu imunitāti, bet kajēnas pipari būs tie, kuri paātrinās tavu vielmaiņu. Turklāt, pateicoties šai vienkāršajai procedūrai, pēc kāda laika tavs ādas stāvoklis ievērojami uzlabosies. Darbība ir vienkārša, bet ieguvums – milzīgs!

  1. Izmanto ledus kubiņos no kumelīšu novārījuma, lai tīrītu sejas ādu

Vēl kāds noderīgs rīta ieradums – notīrīt seju ar kumelīšu novārījuma ledus kubiņiem. Tas palīdzēs aizmirst par sejas grumbām, stimulēs vielmaiņas procesus ādā. Tūlīt pēc procedūras rīta pietūkuma vietā tava sejas āda iegūs svaigumu un veselīgu sārtumu, kā arī kļūs samtaināka.

  1. Nēsā sev līdzi vieglas uzkodas

Kaitīgas uzkodas ir veselīga dzīvesveida ienaidnieks. Liekas, ka ir pavisam vienkārši iztikt bez kaitīgiem batoniņiem un cepumiem, bet statistika rāda, ka tā nemaz nav. Lai mazinātu kaitīgo našķu patēriņu starp ēdienreizēm, nēsā sev līdzi dažas veselības uzkodas. Tie var būt augļi, graudaugu maize, jogurts. Ieradums starp ēdienreizēm lietot uzkodas, kas nesatur ātros ogļhidrātus, ievērojami ietekmēs tavu svaru.

  1. Izmanto zobu diegu

Zobu stāvoklis ir ļoti cieši saistīts ar ķermeņa veselību. Zinātnieki ir pat pierādījuši, ka ir saistība starp zobu stāvokli un sirds un asinsvadu saslimšanām. Tāpēc mutes dobuma kopšanas procedūrā ir jāiekļauj arī zobu diega lietošana. Tas ļauj atbrīvoties no pārtikas paliekām zobu starpās un iztīrīt grūti aizsniedzamas vietas.

Lasi arī: Kristīnes stāsts: Garkalnes pašvaldības policija draud sodīt brīvprātīgos atkritumu savācējus

  1. Pēc ēdienreizes apēd ābolu

Tīrīt zobus ir vēlams pēc katras ēdienreizes, bet, protams, ne vienmēr tas izdodas. Ir ļoti vienkāršs un garšīgs risinājums. Pēc ēdienreizes apēd ābolu. Tā tu atbrīvosies no ēdiena paliekām, uzlabosi asinsriti smaganās un normalizēs skābuma līmeni mutē. Iemīli svaigus dārzeņus un augļus, un tev nekad nebūs jācieš no paradontēzes.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu parējos piecus padomus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment