10 slavenību sliktie un kaitīgie ieradumi. Viņi ir tieši tādi paši cilvēki kā mēs

Šīs slavenības izskatās nevainojami un zina, kā šādu izskatu saglabāt 24 stundas diennaktī. Par spīti tam, izrādās, ka arī tik augsta ranga zvaigznes ir tikai cilvēki un arī tām ir negatīvās iezīmes, ar kurām viņas nebūt nelepojas.

1. Britnija Spīrsa un Olīvija Vailda

Sliktais ieradums: Nagu košļāšana. Šīm daiļavām ir kas kopīgs, un tas ir nagu košļāšanas ieradums. Abas dāmas lieliski atpazīst šo slikto ieradumu un cenšas to kontrolēt, tomēr, ja viņas zaudē savaldīšanos kaut uz mirkli, visi solījumi tiek aizmirsti.

 

2. Sāra Džesika Pārkere un Halle Berija

Sliktais ieradums: Lūpu un vaigu iekšpuses košļāšana. Sāra Džesika Pārkere atzinusi, ka nekādi nespēj atbrīvoties no ieraduma kost vaigos no mutes dobuma iekšpuses, par spīti radītajam diskomfortam un sāpēm.

Savukārt Halle Berija vienmēr kož lūpās. Viņa izmanto lūpu balzamu, lai atgādinātu sev, ka tā nevar darīt, tomēr tiklīdz viņa par to aizmirst, viss atkal sākas no jauna.

3. Rianna un Kailija Dženere

Sliktais ieradums: Atkarība no sociālajiem tīkliem. Rianna apgalvo, ka neredz dzīvi bez sociālajiem tīkliem. Psihologi, analizējot dziedātājas uzvedību, secinājusi, ka viņai ir pataloģiskais bailes no kļūšanas nepopulārai.

Kas attiecas uz Kailiju Dženeri, viņa atzinusies, ka sociālie tīkli padarījuši viņu atkarīgu no skaistumu veicinošām injekcijām. Viņa apgalvo, ka sociālie tīkli ir visa viņas dzīve.

4. Bārbra Streisande un Mila Kunisa

Sliktais ieradums: Vēlme našķēties. Bārbru Streisandi bieži pārņem vēlme apēst virtuļus vai saldinātās brokastu pārslas, dažkārt viņa pāris nedēļu laikā pieņemas svarā pat par 13 kilogramiem.

Mila Kunisa atzinusies, ka viņa notievē tikai pirms filmēšanās, lai iegūtu lomai nepieciešamo izskatu, pēc filmēšanas viņa atgriežas pie iecienītajiem burgeriem un ķīniešu ēdieniem.

5. Lana del Reja un Ketrīna Heigla

Sliktais ieradums: Smēķēšana. Ketrīna Heigla vairākkārt mēģinājusi atmest smēķēšanu, tomēr tik un tā pie tās atgriezusies.

Turpretī Lana del Reja atzīstas, ka bez kafijas un izsmēķētas cigaretes nemaz nespēj iesākt dienu. Pārsteidzoši, ka šis kaitīgais ieradums nemaz neietekmē viņas balsi.

6. Kamerona Diaza un Keitija Perija

Sliktais ieradums: Apsēstība ar tīrību. Kamerona Diaza, apmeklējot publiskās labierīcībās, jūtas ārkārtīgi neērti. Viņa nekad ar plaukstām nepieskaras durvju rokturiem, tā vietā populāra aktrise atver durvis ar elkoņu palīdzību.

Keitija Perija, dodoties turnejās, vienmēr ņem līdzi vismaz 20 zobu birstes un tīra zobus 6 reizes dienā.

7. Džesika Simpsone un Adele

Sliktais ieradums: Košļājamās gumijas košļāšana. Adele pat koncertos starp dziesmu izpildīšanu pamanās atrast laiku košļājamās gumijas iebāšanai mutē.

Džesika Simpsone ir atkarīga no nikotīnu saturošas košļājamās gumijas. Interesantākais ir tas, ka Džesika nemaz nesmēķē, tomēr kaut kādā veidā kļuvusi teju vai atkarīga no šīs košļājamās gumijas.

8. Kāra Naitlija un Helēna Mirrena

Sliktais ieradums: Lamāšanās. Helēna Mirrena nespēj slēpt savas emocijas, viņa vienmēr izsakās vienkārši, neierobežojot savu leksiku.

Kārai Naitlijai ir skaista balss, žēl, ka viņa dažkārt to izmanto, lai lamātos. Abām aktrisēm piemīt šāds nelāgs ieradums un viņas vairs neievēro lamu vārdu izmantošanu mutvārdu izpausmes ietvaros.

9. Viktorija Bekhema un Kristīna Agilera

Sliktais ieradums: Atkarība no iepirkšanās. Viktorija Bekhema atzinusies, ka gadā apģērbu iegādei vien viņa iztērē teju 150 000 ASV dolāru. Ja Viktorijai kas iepatīkas, viņa šo apģērba gabalu iegādājas visos iespējamos izmēros un krāsās.

Arī Kristīna Agilera nav labāka, viņas skapji ir piebāzti tik pilni, ka tie draud salūzt no pārbāztības.

10. Dženifera Lopeza un Sofija Vergara

Sliktais ieradums: Pārmērīga kafijas lietošana. Varbūt, ka kafija ir šo abu skaistuļu mūžīgās jaunības noslēpums? Lai vai kā, zināms, ka nedz Dženifera, nedz Sofija nespēj savu dienu iesākt, neizdzerot pāris krūzes šī kofeīnu saturošā dzēriena.

Lasi vēl: Lūk, kā ŠĪS 38 slavenības izskatījās bērnībā! Šie attēli nudien liek pasmaidīt!

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment