10 visbriesmīgākie sodi pasaulē, kurus pielieto neuzticīgām sievām; #9 pretīgi!

 

  1. Turcija

2

Ja par krāpšanu kāds uzzināja, tad sievietēm klājās ļoti plāni: sievieti lika maisā, kurā iemeta kaķi. Mērķis bija trāpīt pa kaķi, un to darīja tik ilgi, kamēr sieviete nomira no dzīvnieka radītajām traumām.

  1. Koreja

3

Neuzticīgām sievietēm lika dzert etiķi, līdz tās piepūtās kā baloni. Pēc tam viņu bakstīja ar kokiem tik ilgi, kamēr viņa nomira.

  1. Amerika

4

Daudzās ciltīs, kuras agrāk dzīvoja Amerikā, bija pieņemta šāda procedūra: atklāto nodevēju nometa pie vadoņa kājām, sadragāja kaulus, sadalīja gabalos un izbaroja visai sabiedrībai.

  1. Pakistāna

5

Saskaņā ar šariata likumu, šajā valstī sievas, kuras ir krāpušas savus vīrus, var saņemt nāvessodu pakarot.

  1. Āfrika

6

Āfrikā ir neliela karaliste, kas saucas Luango, kur ir pieņemts neuzticīgos cilvēkus nomest no klints. Pārsvarā tiek nomestas tikai sievietes. Rezultāts jau ir saprotams.

  1. Siāma

7

Vaininieci ievietoja speciālā ierīcē, kuru nofiksēja. Tad pasauca ziloni. Saprotams, ka pēc šādas tikšanās sieviete neizdzīvoja.

  1. Ziemeļu Birma

8

Šajā valstī meitenēm jau no bērnības uz kakla jānēsā speciāli gredzeni, kas padara viņu kaklu garāku. Ja sieviete nav bijusi uzticīga, viņai šos gredzenus noņem. Saprotams, ka viņa kļūst par invalīdu vai nomirst.

  1. Afganistāna

9

Pārejas valdība šajā valstī ir uzstādījusi speciālu policiju, kas darbojas saskaņā ar Talibānu. Par nodevību sievieti sagaida 100 sitieni ar mietu un cietums.

  1. Jaungvineja

Skeleton people of the Highlands

Šeit joprojām ir vardarbīga izrēķināšanās ar mīļotajiem. Šajā reizē tiek nogalināti vīrieši, un pirms nāves viņiem jāapēd savas mīļākās pirksts. Ja kādreiz būsiet tur, papētiet sieviešu rokas.

  1. Irāna, AAE, Saūda Arābija, Sudāna, Nigērija

11

Neuzticīgās sievietes tiek apmētātas ar akmeņiem līdz nāvei (kamēr vīrieši tiek cauri tikai ar rājienu). Tiek runāts, ka Irānā kopš 1990. gada ir likums, saskaņā ar kuru vīra radiniekiem ir iespējams nogalināt laulības pārkāpēju bez tiesas. Ne vienmēr to izdara pats vīrs.

Protams, izlasot šo visu, mēs priecājamies, ka dzīvojam vietā, kur nekas tāds nav. Taču nevajag aizmirst, ka dusmās cilvēks ir spējīgs izdarīt visu.

Padalieties arī ar citiem!

www.ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">LD</cite>

    Un kas bija tie =sodītāji=??? Vai tie kuri ar precētām sievām padraiskojās un zināja =tās vainīgās=???

Leave a Comment