11 pazīmes, kas liecina, ka tu esi savu toksisko attiecību izraisītājs

maxresdefault

Ja attiecībās viss ir sagriezies ar kājām gaisā, un tu saproti, ka tās ir emocionāli neveselīgas gan tev, gan tavai otrajai pusītei, tad ir jāmeklē problēmu cēloņi, ja vēlies attiecības saglābt. Tomēr – kā noteikt, ka vaininieks tev skatās taisni pretī spogulī?

Nereti cilvēki paši savas toksiskās darbības neredz un spēj tās attaisnot ļoti viegli, ja reiz otra pusīte par tām norāda, tāpēc mēs esam apokopojuši sarakstu ar 11 pazīmēm, kas liecina, ka tu pats esi savu toksisko attiecību izraisītājs.

1. Tu izturies nievājoši pret otru. Ja arī tu esi pārāks visos dzīves aspektos, piezīmes par otra “mazākumu” ir sāpīgas, īpaši, ja otrs cenšas pašattīstīties.

2. Tu manipulē ar otru. Ja tu maldini otru un pēc tam uztaisi traci, lai pārņemtu upura lomu sev un apelē pie uzticības attiecībās gadījumā, ja otrs ir uzodis, ka tu melo, tad tu liec otram mocīties sirdsapziņas pārmetumos un patiesībā riskē zaudēt attiecības pavisam, ja tavi meli nāks gaismā.

Lasi vēl: Padomi, kā izbeigt toksiskas attiecības – tev beidzot ir jāsaņemas!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī pārējās pazīmes, kas liecina, ka tu esi savu toksisko attiecību izraisītājs!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari meteorogam Tralim un laika vērotājiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment