12. aprīļa dienas horoskops – negaidītas izdevības!

1

AUNS Būs jāsamierinās ar neērtu situāciju, no kuras galīgi nevarēsi izvairīties. Nāksies visu uztvert ļoti nopietni- vakarā tikai atpūtu!

2

VĒRSIS Sāksi uz lietām skatīties reālāk. Mēģini neko nepārspīlēt – tas nav uz labu. Ir iespējams salabot salūzušas emocijas.

3

DVĪŅI Tava stabilitāte tikai kļūs arvien stingrāka. Labāk ir pavadīt laiku ar savu ģimeni, nevis draugiem. Dod prātam laiku atpūtai!

4

VĒZIS Ļoti laba diena tam, lai atpūstos. Un nevis gulšņātu, bet izbaudītu dienu, nedomājot par pienākumiem. Romantika sit augstu vilni!

5

LAUVA Nav īstā diena lieliem, saviesīgiem pasākumiem. Uzzini no malas to, kas kremt – tas ir vienīgais veids, kā atrast atbildes.

6

JAUNAVA Kaut kas Tevi šodien kārtīgi grūdīs uz priekšu, bet tam negribēsi ļauties. Būs jāsaprot, kas ir labs un kas nē – lai nenovirzītos no ceļa.

7

SVARI Spārnus nevarēsi šodien atplest – Tev ir jāsaprot, ko Tu dari nepareizi un tas jālabo. Citādāk Tu soļot tālāk nevarēsi.

8

SKORPIONS Šodien gribēsies būt pārāk nopietnam. Tas varbūt saniknos kādu draugu. Bet rīkojies tikai tā, kā pats vēlies. Nespied neko!

9

STRĒLNIEKS Ja baidīsies no kļūdām un nepareiziem pagriezieniem, tad nekas tā arī neies uz priekšu. Rīkojies spontāni, uzdrīksties!

10

MEŽĀZIS Rīkosies pēc saviem ieskatiem. Kaut kas ikdienišķs ļoti apniks, un Tu tam vēlēsies pielikt punktu. Varbūt ir pienācis īstais laiks?

11

ŪDENSVĪRS Ideāla diena tam, lai pārvarētu negatīvās emocijas. Atradīsies uzticības persona, kam izstāstīt visas sakrājušās bēdas.

12

ZIVIS Nāksies pieņemt svarīgus lēmumus. Bet pirms tam būs kārtīgi jāanalizē. Pārbaudi faktus, pirms pieņem nezināmo par patiesību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment