12 gadu veca meitene, kura dzied ar AIZVĒRTU muti nogāza “America’s got talent” žūriju no kājām; Šo nevar laist garām! (+VIDEO)

Atstāt iespaidu uz populārā šova America’s Got Talent nesaudzīgo žūriju ir ārkārtīgi grūti. Taču, kad uz skatuves kāpa 12 gadus vecā Dārsija Linna no Oklahomas, ASV, līdzi nesdama marioneti ar rozā matiem, klietu un garām ausīm, viņai izdevās radīt gan skatītājos, gan žūrijā, tik milzīgu pārsteigumu, kādu neviens vēl nekad nebija pieredzējis.

Un pārsteidzošākais ir tas, ka meitene to izdarīja, pat neatvērdama savu muti. Kā?

Jo Dārsija ir vēderrunātāja (vēderdziedātāja?), kura uzstājas ar savas marionetes Petūnijas palīdzību, un pa abām kopā viņām izdevās radīt vienu no izcilākajiem Porgy And Bess dziesmas “Summertime” izpildījumiem, kādu pasaule jebkad redzējusi. Pat žūrijas locekļi aplaudēja, cēlās kājās un ar grūtībām spēja atrast vārdus, lai izteiktu atzinību par meitenes priekšnesumu.

Mazā Dārsija, redzēdama plašo saviļņojumu, ko izraisījis viņas priekšnesums, nespēja valdīt asaras, tāpat kā viņas mamma, kura skrēja uz skatuves, lai apskautu meitu.

Lasi vēl: Viņš teica, ka vēlas atgriezt modē veco mūziku; VISI bija šokā, kad viņš sāka dziedāt!

Pat Saimons Kovels, kurš slavens ar savu bargumu un kritiskumu, atzina, ka neaizmirsīs Dārsiju un ka meiteni un viņas marioneti gaida ļoti spoža nākotne.

Šis ir jāredz – lai noskatītos Dārsijas uznāciena VIDEO, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment