12. jūlija dienas horoskops – necepies par sīkumiem!

AUNS Pārlieku liela centība šodien neatmaksāsies. Labāk ir mazliet iepauzēt un visu nedarīt tik saspringtā manierē. Citi cilvēki palīdzēs atslābināties – ļaujies tam!

VĒRSIS Domājot par nākotni, viss sakārtojas savās vietās, vai ne? Tikai ir palicis tas viens mazais mazumiņš, kas šodien tā arī ieviesīs pilnīgu skaidrību.

DVĪŅI Tev šodien tiks dotas vairākas iespējas atzīties netaisnībā – lai paliek tavā ziņā tas, vai to darīsi. Neļauj sev kāpt uz galvas un arī citiem uz galvas labāk nekāpt.

VĒZIS Savas idejas beidzot arī vajadzētu realizēt – un neesi pārāk kritisks pret sevi! Šodien nāksies pieņemt profesionālus lēmumus, kas ietekmēs karjeru.

LAUVA Vislabāk darbs ritēs, ja darīsi to vienatnē. Pārāk daudz nepārtērējies, nauda pazūd ātrāk, nekā tu domā. Gaidāmas labas ziņas!

JAUNAVA Tu šodien uzzināsi privātu informāciju, to pat nenojaušot. Meklē veidus, kā iegūt papildus līdzekļus – tas tev par ļaunu nenāks.

SVARI Tas, ka tu atgriezies vecā dzīves ritmā, nenāk tev par labu. Paskaties uz sevi no malas un izspried, vai šāds tu patiešām vēlies būt arī turpmāk.

SKORPIONS Domājot par savu personisko dzīvi, kļūsi ļoti emocionāls. Tu nevari notiekošās situācijas kontrolēt, tādēļ nav vērts tik ļoti iespringt.

STRĒLNIEKS Šodien pastāv iespēja iegūt jaunus draugus un pieredzi. Ceļošana nāks tikai par labu, tāpēc dodies piedzīvojumos, par neko nedomājot.

MEŽĀZIS Iespējamas mazas novirzes no mērķa. Ja labi izturēsies pret citiem, tad par to saņemsi labu atalgojumu (protams, ne uzreiz, bet ir vērts censties).

ŪDENSVĪRS Tu pārāk asi reaģē uz to, kas šobrīd notiek. Pārāk daudz būsi uzņēmies uz saviem pleciem, tādēļ daļa gribot negribot šodien būs jānoliek nost.

ZIVIS Tavam partnerim radīsies aizdomas, ja šodien nebūsi mazliet pielaidīgāks. Galvenais ir darīt tā, kā tu vēlētos, lai dara tev – tas atrisinās visas problēmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment