13 bērnu mātes laimīgā dzīve izrādījās meli

Mendija Gārdnere, trīspadsmit bērnu māte un šova “Mana neparastā grūtniecība” dalībniece, ilgu laiku visiem stāstīja, cik ļoti laimīga viņa ir dzīvot lielā ģimenē un dzemdēt bērnus. Tomēr 2020. gadā viņas ideālā dzīve pārplīsa kā ziepju burbulis.

2016. gadā sieviete parādījās TV kopā ar savu vīru Nātanu. Šova filmēšanas laikā pārim bija jau 11 bērnu un viņi gaidīja divpadsmito.

Lasi arī: 5 sieviešu zodiaka zīmes, pēc kurām vīrieši, visbiežāk, jūk prātā

Daudzbērnu mamma stāstīja, ka mīl mazuļus, un, jo vairāk bērnu viņa dzemdē, jo vairāk bērnus viņi grib.

Gadās brīži, kad notiek pilnīgs haoss. Apkārt skrien suņi, viņiem pakaļ dzenas bērni, bet tam visam nopakaļ skrien pieaugušie. Ne visas manas grūtniecības bija plānotas, bet katra no tām – ilgi gaidīta. Ārprāts – tas ir normāli. Vai es to nomainītu pret normālu dzīvi? Nē!” – toreiz teica lepnā māte.

Viņas lapa sociālajos tīklos pilnībā ir veltīta lielajai ģimenei un lapas sākumā rakstīts “Mīlu savus 13 bērnus”. Fotogrāfijās redzami tikai bērni un pāri malai plūstoša laime.

“Vai esmu atkarīga no vēlmes dzemdēt bērnus? Jā, domāju, ka kaut kādā ziņā tā ir. Bet es ceru apstāties pie divpadsmitā bērna”, – sieviete sacīja televīzijas šovā. Bet divus gadus vēlāk viņa dzemdēja trīspadsmito bērnu.

Viņš kļuva par pēdējo bērnu viņu ģimenē.

 

2020. gada sākumā 43 gadus vecā Mendija sāka sūdzēties par personiskām problēmām un minēja, ka nevēlas dzīvot. Ņemot vērā kādu dzīvesveidu viņa piekopa, reti kurš attiecās pret viņas vārdiem nopietni.

Bet notika ļaunākais! Jūnijā daudzbērnu māti atrada mirušu mežā netālu no mājas, kurā viņa dzīvoja ar savu ģimeni. Sieviete bija izdrījusi pašnāvību!

Laime, kuru radīja mātes loma, un par kuru viņa tik bieži runāja, izrādījās meli. Bet varbūt runa nebija par to, ka sieviete gribēja nemitīgi dzemdēt bērnus, bet gan par to, ka viņai bija nepieciešama nauda un vienīgais veids, kuru viņa saredzēja, bija nopelnīt uz bērnu rēķina filmējoties TV šovā un uzturot savu blogu Instagram.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras oktobra sākumā gaida finansiāli panākumi. TOP veiksminieki

Lai kā arī nebūtu, 13 bērni palika bez mammas. Un nav nekā ļaunāka par to.

 

Ja jūs māc depresija…

To, vai cilvēkam ir depresijas pazīmes, ērti iespējams pārbaudīt mājaslapā depresija.lv, aizpildot pašnovērtēšanas testu, tajā godīgi atbildot uz visiem jautājumiem.

Ārstēšanas metodes ir divas – antidepresantu lietošana, kas var izmaksāt 5-10 eiro mēnesī. Otrs – psihologa vai psihoterapeita apmeklējums.

Izjūtot depresijas simptomus, vispareizāk ir sākotnēji vērsties pie sava ģimenes ārsta, kurš ieteiks labāko risinājumu. Tā ir nopietna saslimšana, no kuras nav jākaunas, un jāatceras, ka tā ļoti labi padodas ārstēšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment