14. aprīļa dienas horoskops – visam savs laiks!

AUNS Centies iesaistīties visur, kur tiek aicināts. Tā tu sevi atvērsi jauniem kontaktiem un piedzīvojumiem – tev tas ir vajadzīgs.

VĒRSIS Paskaties uz notiekošo no citas puses – varbūt šoreiz ir vērts piekāpties. Neturi ļaunu prātu, ļauj sev justies brīvi.

DVĪŅI Kaut kas negaidīts tevi nostādīs fakta priekšā. Tikai no tevis atkarīgs, kā uz to reaģēt. Paskaties uz visām pusēm!

VĒZIS Nepievērsies tikai kaut kam vienam konkrētam. Paplašini savu redzesloku, tas tev šodien ieliks nākotnes pamatus.

LAUVA Viss vēl ir tikai priekšā. Nāksies izvairīties no drāmas un situācijām, kurās nezināsi, kā rīkoties. Tev šodien jābūt stipram.

JAUNAVA Kaut kas tomēr neies tā, kā būsi plānojis. Atpūta būs lieliska, bet visu laiku traucēs kādi mazi, nenozīmīgi uztraukumi.

Lasi vēl: Perfekti: Meksikā tūristu piesaistīšanai izveidots mākonis, no kura līst tekila

SVARI Padomā par to, kā tu rīkojies. Lai arī tagad viss ir +/- labi, tas nenozīmē, ka tā tas patiešām ir. Piedomā pie savas rīcības!

SKORPIONS Tas, ko izvēlies pirmajā mirklī, nebūs tas labākais. Izvēlies to, par ko tev ir atvēlēts laiks kārtīgi apdomāties.

STRĒLNIEKS Šodien nevajag censties ļoti iespaidot citus – visam no tevis ir jānāk dabiskā ceļā. Apvelti citus ar laipniem skatieniem!

MEŽĀZIS Tajā, kas šodien notiks, būsi vainojams tikai tu pats. Vajag vairāk uzmanīties un nerīkoties impulsīvi.

ŪDENSVĪRS Nestāsti pasaciņas, tas tik un tā tiks atklāts. Ja tev ir kaut kādas blakusdomas, nebaidies tās beidzot darīt zināmas citiem.

ZIVIS Tev vajag sev dod mazliet vairāk brīvības. Neesi tik sevi ierobežojošs, galu galā mēs dzīvojam tikai vienreiz!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment