14 gadīgs skolēns gaišā dienas laikā nogalina matemātikas skolotāju; Bet tas vēl nav viss!

Students, kurš apsūdzēts skolotājas izvarošanā un nogalināšanā nofilmēts velkot miskastes konteineru pa skolas gaiteni un tad ārā no skolas.

16 gadus vecais Filips Šizms klusi un bez emocijām sēdēja tiesas zālē, kamēr žūrija noskatījās video, kurā jaunietis velk konteineru ar matemātikas skolotājas, Kolīnas Ritceras, līķi tajā.

Kā redzams, viņš skolā atgriezās ar asinīm notraipītām biksēm.

Šokējoši: Filips Šizms redzams velkot miskastes konteineru ar savas matemātikas skolotājas līķi tajā, īsi pēc slepkavības

1

Šizms konteineru izvelk ārā no skolas ēkas un dodas to aprakt netālu esošajā mežā

2

Pierādījumi: Danvera vidusskolā uzņemtajā video materiālā redzams, ka atpakaļ klases telpās jaunietis atgriežas ar asinīm notrieptās biksēs un basām kājām

3

Fox ziņu kanāls ziņo, ka pēc sievietes nogalināšanas jaunietis, tajā pašā vakarā, izmantojis skolotājas kredītkarti, lai ar to norēķinātos par filmas biļetēm kinoteātrī.

Šizms, kurš slepkavības izdarīšanas brīdī bija tikai 14 gadus vecs, atzinies 24 gadus vecās skolotājas nogalināšanā un uzskatāms par pieskaitāmu. Vēlāk Šizms pārģērbās, atbrīvojoties no asiņainām drēbēm, sākotnēji tas samulsināja varas iestādes, kas uzskatīja, ka par noziegumu atbildīgi 2 pāridarītāji.

Lietas izskatīšana sākusies pagājušonedēļ, tiesneši noskatījušies vairākus video. Vienā no tiem Ritcera redzama smaidot un pamājot kādam gaitenī, pirms viņa viena pati dodas uz tualeti. Pāris mirkļus vēlāk, Šizms redzams izejot no klases telpas un sekojot viņai.

Pāri galvai viņš ir uzvilcis kapuci un rokās viņam ir cimdi. Video novērošanas kameras fiksējušas, ka viņš skolotājai seko un ieiet tajā pašā tualetē.

Pāris minūtes vēlāk, kāda meitene ieiet tualetē, bet visai ātri no tās izmūk. Tā pati jauniete, Daniela Bedarta, sniedza liecību pastāstot, ka ieejot ieraudzījusi brūnu, pliku dibenu un domājusi, ka kāds pārģērbjas, tādēļ devusies laukā.

Meitene nav nojautusi neko un neuzskatīja notikušo par kaut ko īpašu, līdz uzzināja, ka nogalināta matemātikas skolotāja.

Ritcera bija Šizma matemātikas skolotāja

4

Šizma advokāte pauda, ka apsūdzētais ir nodarījis visu, par ko ir apsūdzēts, bet tajā brīdī viņam iestājusies psihopātijas lēkme

5

 

Pierādījumi: Abija Skota, policijas ķīmiķe, tur asinīs izmirkušās slepkavas  bikses

6

Biedējoši: Kādā brīdī Šizms redzams lūkojoties tieši video novērošanas kamerā

7

Jaunietis iepriekš apsūdzēts par plānotu slepkavību – viņš uzbrucis sievietei, kas 2014. gadā bijusi viņa aizbildne.

Šizms izsekojis 29 gadus veco aizbildni un devies viņai līdzi ģērbtuvē. Viņš pagrūdis sievieti pret sienu tualetē, žņaudzis viņu, sitis pa galvu ar dūrēm un vairākkārt sadūris sievieti ar zīmuli, pirms apsardzes darbinieki paspējuši ieskriet ģērbtuvē un apturēt jaunieti.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment