14-gadīga meitene piedzīvo elles mokas un nonāk komā pēc tam, kad puisis ballītes laikā izdara ŠO

JS96383022 (1)

Sagrautā māte pieprasa, lai cietumā tiktu ieslodzīts 20 gadus vecais futbolists, kurš skūpstīšanās laikā ieslidināja spēcīgu ecstasy tableti viņas 14 gadu vecās meitas mutē. 

Māte aprakstīja šausminošās ainas, kas notika pēc tam – viņas meita pārdzīvoja ilgas mocības.

Viņa stāstīja:

“Mana meita nokrita no gultas, dauzīja pret to savu galvu, rāpoja pa grīdu. Viņa bija zili melna…

 

 

Mēs viņu turējām, lai viņa būtu drošībā, bet viņai bija halucinācijas, viņa domāja, ka no sienām ārā nāk lietas, lai viņu sagūstītu. Nomierināt viņu nebija iespējams, kaut gan dažreiz viņa teica: “mammu, mammu, palīdzi man, palīdzi, apstādini šo, apstādini šo”. Viņas seja bija tik pietūkusi, ka šķita – viņa cietusi autoavārijā.”

Ārstiem nācās meitenei izraisīt komas stāvokli. Mediķi meitenei deva tikai 50% izdzīvošanas iespēju.

Tablete, ko ballītes laikā meitenei mutē ielika puisis, saucas Nintendo – tā ir ļoti spēcīga A klases narkotika. Mediķi brīdina, ka šīs tabletes var saturēt letālas ķimikālijas.

JS96530355

Ar vainīgo puisi meitene iepazinās tajā pašā vakarā.

Puisis, vārdā Stefans Makričijs, savu vainu atzīst un šobrīd gaida tiesas spriedumu.

JS96383022

Lasi arī: Vīrietis nopirka neremontētu Hruščovkas dzīvokli un pārvērta to par šiku dzīvesvietu

Šobrīd meitene pamazām atveseļojas, taču narkotiku iespaids uz viņu ir redzams. Māte apgalvo, ka viņa vairs nesocializējas un nespēj nosēdēt skolas solā, kaut gan agrāk mācījās ļoti labi.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sāra</cite>

    Nav ko tādai sīkajai skūpstīties ar pilngadīgu vīrieti.

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt. Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļētes cena tikai 11 centi.

  • <cite class="fn">artis</cite>

    Kas te visi pilnīgi idioti! NAV KO MEITENEI MEKLĒT BALLĪTĒS. Vis ok. Kas jūs neesat bijuši jauni? Ko jūs teiktu, ja šitāds pidars jūsu meitai tā izdarītu? Es to draņķi personīgi nomočītu!

Leave a Comment