14 gadīgs puika pelna tūkstošus, sēžot mājas un ēdot!

Katru vakaru 14 gadīgais, Kims Sung-jins Dienvidkorejas iedzīvotājs sev vakariņās pasūta ceptu vistu, picu vai ēdienus no ķīniešu virtuves, lai to notiesātu savā mazajā ģimenes dzīvoklīša istabā.

Viņš mielojas ap ēdienu tā laikā, kad čato ar simtiem un pat tūkstošiem pusaudžu, kuri viņu vēro un čato ar Kimu. Tas ir šovs, kas reizēm Kimam sagādā pat 1000 eiro par epizodi. Saviem faniem viņš labāk ir zināms ar iesauku Patoo un viņš ir viens no jaunākajiem sava veida diktoriem, interneta vietnē- Afreeca TV.

Kamēr internets jau pāris gadus ir veidojis zvaigznes, sākot no blogeriem līdz datorspēļu profesionāļiem, kuri spēlē kādu spēli, bet miljoniem YouTube skatītāju to vēro, tikmēr cilvēkiem, kuriem tas ir pilnīgi svešs, liekas, kā tik daudzi cilvēki stundām ilgi var pavadīt laiku skatoties kā kāds ēd.

earn and eat2

Bet Dienvidkorejā Afreeca TV ir ieguvusi lielu lomu cilvēku ikdienā un subkultūrās. Kā arī tā ir būtiskas pusaudžu sociālās dzīves sastāvdaļa. Vietnē ir atrodamas aptuveni 5000 dzīvās translācijas.

Kims sāka nodarboties ar šo lietu, lai vienkārši atrastu kādu, ar ko kopā varētu paēst. Viņš dzīvo ar saviem vecvecākiem, kuri parasti paēda ļoti agri, bet Kimam naktī vēl radās apetīte, kad viņi jau bija devušies gulēt. Pats Kims atzīst, ka šis ir tik ļoti uzlabojis viņa dzīvi- pat nepazīstami cilvēki uz ielas viņu sveicina!

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment