14 pamācības kaislīgam skūpstam…

1. Vakuuma skūpsts

Tiek iesūktas sevī partnera lūpas, it kā jūs mēģinātu izsūkt visas partnera iekšas un dvēseli. Šīs skūpsts nevar būt ilgstošs. Grāmatā tiek dots viens padoms „…Kad jūsu lūpas nogurst, tad šo skūpstu nepieciešams lēnam atslābināt. Nekādā gadījumā neatraujiet lūpas no partnera negaidīti. Citādi izskanēs skaļš plaukšķis, kas var pārbiedēt apkārtējos līdzcilvēkus pat, ja viņi atradīsies blakus dzīvokļos. Pie pareiza skūpsta nobeiguma, var atskanēt kluss šņāciens, kas iznāk no jūsu abu lupām un nekāda gadījuma no citas vietas.

Ja šis skūpsts veikts pareizi tad radīsies patīkama sajūta, kura sastāv no sastinguma, nejutīguma, vājuma un svētlaimes. Šī sajūta aptuveni pielīdzināma tai ko izjūt strādnieks, kurš pats pašrocīgi izkravāja vagonu ar oglēm!”

2. Tauriņš – Buterfly

Tiek veikta sekojoša darbība:
“Pietuviniet savas skropstas uz stratēģiski tuvā attālumā pie savas mīļotās vaidziņa. Tad nesteidzoties aizveriet un atveriet savas acis tā, lai skropstas viegli pieskaras viņas vaigam. Pie pareizas Tauriņa skūpsta lietošanas jūsu mīļotai sirds sāks romantiski sisties jūsu skropstu spēles ritmā. Pie nepareizas rīcības jūsu mīļotajai rādīsies ilūzija, ka viņu ļoti cītīgi un stūrgalvīgi vajā muša.

 Blakus parādības: „Pie tuvākas mīļotas meitenes ādas apskates jūs var saķert šoks, piemēram, iespēja sastapt pumpu kas izskatās pēc vulkāna, vai kaut ko tamlīdzīgu. Neesiet tik vērīgi, protams, neaizraujieties līdz tādam stāvoklim, ka kāds var nozagt jūsu maku. Koncentrējieties tieši uz mirkšķināšanu, citādi pie slikta izpildījuma jūs saskarsieties ar risku dabūt ar avīzi pa nekaunīgi mirkšķinošo seju.

 3. Auss ļipiņas laizīšana

Eksperimentāla auss ļipiņas laizīšana ar mēli vai ar vieglo sūkšanas metodiku ietver sevī neizsmeļami lielu daudzumu riska. Neskaitot savas erogēnas īpašības, ausīm ir īpašība dzirdēt lielāko daļu no pasaules skaņām. Tomēr pie neakurātas darbības jūsu mīļotā partnere var sadzirdēt nevis skaņas ko viņa varētu salīdzināt ar paradīzi un baudu, bet kaut ko kas atgādinās tualetes ūdeņu nolaišanas troksni, vai kaut kādas kuņģa zarnu trakta serenādes. Ja jūs tomēr pavedināt sievieti ar šo rīcību, tad jums iespējams būs lielisks kārdinājums apēst viņas zelta auskaru, kas visticamāk ir no vara. Aizmirstiet par sevis bagātināšanu ar liekām uztura vielām, domājiet par galveno dzīvē. Turklāt jūs, protams, varat aizrīties ar šo auskaru, kurš turklāt, partnerei nozīmē kā ģimenes relikvija, bet vērtība ir mazāka kā sapuvušai olai.

4. Sarunas skūpsts.

Bija diezgan populārs Ludviķa XV galma.

„Pāris saspiedās ar lupām viens pie otra un čukstēja viens otram komplimentus, dzejas, poēmas.”

 Mute ir diezgan jūtīgs orgāns, tāpēc ir rekomendēts pirms šī jaunā eksperimenta: iemācīties šo dzeju no galvas, kaut vai vienu, galvenais neko perversu, iztīriet zobus, atturieties no smēķēšanas, un pat no alkohola lietošanas (šis ir uzskatāms par neiespējamu, bet pierādiet savas spējas), siļķēm, lociņiem un ķiplokiem

 Dzejoļi ko jūs iemācījāties, agri vai vēlu beigsies, tas nozīme, ka jums jāpāriet pie prozas stāstījumiem. Nav ieteicams iekalt meitenei visu karavīra dienesta likumu klāstus, braukšanas noteikumus, un pat nedomājiet stāstīt par jūsu piedzīvojumiem veneroloģisko slimību dispanserā, kad jūs bijāt pacients. Ja gadās apjukt der atcerēties bērnības dziesmiņu.

 Ir viena blakusparādība, no kuras ir noteikti jāuzmanās, ja jūs kāds no malas pieķers veicot šīs darbības, tad pilna deģenerāta reputācija jums ir nodrošināta uz ilgu laika periodu. Ja meitenei patiks jūsu skūpsts, tad drīzumā jūs varat kļūt par literatūras lauciņa virtuozu.

5. Spiega skūpsts

„Izmanto tikai pret meiteni. Mērķis ir uzzināt ar skūpstu palīdzību vai jūs esat dzēris vai nesen kaut vai tikai vienu glāzi vīnu ( zvēri vai nē?!)

 Kā var turēties pretī šim barbariskajam un nekaunīgam paņēmienam?

  • Atteikums no skūpsta zobu sāpju sakarā;
  • Satiekoties ar mīļoto, uzreiz jums jāpaziņo, ka viņai vai jums ir gripa, angīna, tuberkuloze vai, smagākā gadījumā ir sifilis, visvieglākā formā ( pirtī iegūta)
  • Antipolicistīts.

6. Rokas skūpsts

“Šīs ir senākais un visgalantākais skūpsts no visiem eksistējošajiem” tas liks trīcēt pat tai pēdējai piegulētājai blakus kāpņutelpā. Šī tehnika ir ļoti smalka un prasa nepiespiestu uzvedību un galantu sejas izteiksmi (vismaz ne muļķīgu).Skūpsts tiek veikts paklanoties. Nekādā gadījumā neceliet savas daiļavas roku pie lupām.

 Esiet tik laipni pakrakšķiniet savu mugurkaulu un pienesiet savu muti līdz VIŅAS rokai. „Tas izrāda padevību, cieņu un apbrīnu, ja vīrietis ir krietni vecāks par sievieti tad viņam ir tiesības pienest dāmas roku pie savam lupām”.

 Šis skūpsta veids ir reti pielietojams sakarā ar to, ka to uzskata par novecojušu. Tāpēc arī vēl patīkamāku iespaidu var atstāt uz meiteni, bet galvenais – uz apkārtējām dāmām un meitenēm, sakarā ar šo skūpstu šajā brīdī kļūs par skaudības objektu. Visi vēlas saņemt galantas rūpēs, bet ne visi par šādu vēlmi dalīsies.

 Izpildiet skūpstu nesteidzoties. Vēlams to pavadīt ar komplimentiem- („čau zaķīt, izskaties seksīgi!”- tas nav kompliments, bet jūsu nekaunīgums).

Nolaidiet acis, maigi, it kā nolaidiet mammas vāzi, kura taisīta no stikla, ņemiet viņas rociņu un noskūpstāt.

 Ir vērts, saprast faktu, ja uz dāmas rokas paliek pēda no jūsu skūpsta, tad tas nozīme divus variantus – viņa nemazgāja savas rokas vismaz pāris dienas, vai arī jūs esat transvestīts ar lētu lūpu krāsu.  

7. Automašīnas skūpsts

„Neuzkrītoši sekojiet savas mīļotās mašīnai, un tieši tajā brīdi kad viņa apstājas pie sarkanās gaismas, jūs maigi ietriecieties viņas aizmugurē. Kad viņas sirds būs pilna ar bailēm un raizēm, tieši šajā momentā viņas mašīnas lodziņa parādās jūsu smaidošā seja”

 Brīdinājums: vispirms noskaidrojiet vai tā ir viņas automašīna nevis viņas tēva vai kaut kāda kriminālās autoritātes. Ne izmantojiet šo skūpstu uz nepazīstamas meitenes mašīnas. Esiet gatavi pēc šī gājiena, izbeigt romantiskās attiecības ar meiteni, kā arī šķirties no lielas naudas summas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Šis ir kautkāds trolling raksts vai kā? Nevar normāli uzrakstīt??

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    nosmeejos vairak kaa lasot anekdotes! 😀

  • <cite class="fn">Anonymous</cite>

    cik interesants, tik pat arī stulbs un bezjēdzīgs raksts. No vienas puses autors liekas inteliģents, asprātīgs cilvēks, bet no otras- pārāk daudz izmanto pamatskolas jociņus ar tukšu tekstu. Nezinu kā kādam šis varētu palīdzēt, neko tuvu pat pamācībām nesaskatīju, ja nu vienīgi autora improvizāciju skūpstu nosaukumiem un jokiem. Tik tiešām, varētu būt labāks raksts

Leave a Comment