15. jūnija dienas horoskops – nevairies no atbildības!

1

AUNS Ja kāds tevi šodien kritizēs, to ļoti ņemsi pie sirds. Tev ir jātic sev un saviem talantiem, tā vieglāk būs iet uz priekšu. Neaizmirsti, ka esi dzirdējis tikai vienu stāsta pusi.

2

VĒRSIS Centies sekot līdzi savai finansiālajai situācijai. Ļauj draugiem sev palīdzēt, ja ar visu pats netiec labā. Būs šodien jāpārkāpj pāri saviem principiem.

3

DVĪŅI Tavas idejas ir labas, bet visiem tās nav nepieciešamas. Šodien tieši laikā būs romantiskas vakariņas un pilnīgs, galīgs miers. Tev jāatpūšas no saspringtās ikdienas.

4

VĒZIS Atrodi cilvēkus, kuri palīdzēs tev sasniegt savus mērķus. Tev jābūt stiprākam nekā jebkad. Nedrīksti teikt lietas, kas var spēlēt negatīvu ietekmi nākotnē.

5

LAUVA Koncentrējies uz karjeru un naudas pelnīšanu. Droši vari investēt, jo tas spēlēs pozitīvu ietekmi. Uzmanies šodien no tehnikas – visu tā rūpīgi centies darīt.

6

JAUNAVA Droši saki savas domas un stājies pretī citiem, kuri tās cenšas apstrīdēt. Šodien nedrīksti būt noskumis, jo tas var atspaidoties uz tavu veselības stāvokli.

7

SVARI Esi radošs savās darbībās. Ja tev ir kāds neattīstīts hobijs, tad šodien ir tā diena, lai beidzot tam pievērstos. Viss būs sastājies par labu tev.

8

SKORPIONS Ieklausies ieteikumos, ko tev dod citi. Šodien klausīšanās ir daudz svarīgāka par runāšanu. Ja būsi neiejūtīgs, kādu smagi vari aizvainot.

9

STRĒLNIEKS Verbāli apvainojumi var novest pie lielām nepatikšanām. Nevajag pieņemt steidzīgus lēmumus, kurus nāksies vēlāk nožēlot. Viss vēl nav zaudēts!

10

MEŽĀZIS Tev ir jācīnās par tavu laimi, un, ja cilvēks tevi nedara laimīgu, tev ir jāatsakās no viņa. Piedzīvosi pavisam mazas pārmaiņas savā personīgajā dzīvē.

11

ŪDENSVĪRS Neļauj šodien pārklāties tavai personīgajai dzīvei un darbam. Vairāk laika pavadi ar tiem, kuri grib tev palīdzēt. Netērē naudu, kuras tev nemaz nav.

12

ZIVIS Laba diena, lai to pavadītu kopā ar ģimeni. Vari atjaunot kādu senu kontaktu, jo šodien ar tevi gribēs runāt VISI. Ļoti laba diena dažādām sarunām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment