15. marta dienas horoskops – uzdrīksties teikt, ko domā!

 

1

AUNS Valdīs haoss un liksies, ka nevari ar visu tikt galā. Bet nekas-pacenties,fokusējies un tas arī atnesīs jaunas iespējas!

2

VĒRSIS Ja esi jauna darba meklējumos,šī ir īstā diena,lai izbārstītu savu CV. Ja nē,tad mēģini paspīdēt kādā kompānijā-nesīs veiksmi

3

DVĪŅI Jutīsies tā,it kā Tevi vilktu uz atpakaļu.Nu, labi tas nav- vienkārši mēģini atrast kādu jaunu perspektīvu,tas palīdzēs!

4

VĒZIS Kaut kas uzradīsies,no kā nevarēsi izvairīties. Nāksies to darīt ar sakostiem zobiem,bet vismaz laba sajūta būs,kad viss būs cauri

5

LAUVA Būsi smaidīgs un priecīgs,gribēsi jautrību un foršu kompāniju apkārt-saorganizē to, un tad šodiena būs izdevusies!!

6

JAUNAVA Tavai mīlestības dzīvei vajag kādu dzirksteli-īstā diena,lai to darītu! Tu zini,ka pati to vēlies un arī vari izdarīt! Uz priekšu!

7

SVARI Tas,kas noticis pagātnē nav tikai ceļš,pa kuru gāji-tas ir viss,kas raksturo Tevi-nepazaudē to un pievērs šodien tam īpašu uzmanību

8

SKORPIONS Neatvainojies par to, kāds Tu esi. Kāds šodien to necietīs,bet stāvi par sevi un pierādi,ka Tevi tas neinteresē!

9

STRĒLNIEKS Tava runāšanas māka šodien palīdzēs izlocīties no neērtas situācijas. Pats būsi pārsteigts,ka tā mācēsi,bet nu katram savs talants!

10

MEŽĀZIS Pieķersies pie kā tāda,ko biji atmetis-pie kaut kā laba, protams. Mēģini otrreiz tam ar roku neatmest- šis varētu būt uz labu!

11

ŪDENSVĪRS Lai pārdzīvotu šodienu vajag mazliet disciplinēt sevi-netrako,neuztraucies un nesadomājies pārāk.Nomierinies un liec lietā loģiku

12

ZIVIS Ne viss ir zelts,kas spīd, tādēļ domā,kādas atbildības un saistības Tu uzņemies. Šodien Tev veiksies,tāpēc velti šo dienu pārdomām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment