15 meli, ko visas sievietes (un daudz vīriešu) ir teikušas pirms un pēc seksa, un seksa laikā

intimate1-620x372

Sekss var būt intīmākā pieredze cilvēku starpā, kas abus vēl vairāk satuvina, taču tas var radīt arī šaubas, diskomfortu vai pat melus. Nav, ko liegties, mēs visi kādreiz esam melojuši par to, pirms vai pēc seksa.

Uz jautājumu “Vai tev bija labi?” var atbildēt tikai ar “Protams, mīļā/mīļais”, ja vien nevēlies šķirties. Ja tomēr gribi teikt patiesību, tad labāk dari to pēc tam un ļoti maigi, un terapeita kabinetā. Lūk, 15 meli par seksu:

  1. Pretapaugļošanās tablešu nelietošana. Diemžēl sievietes mēdz par to melot. Piemēram, kāda sieviete atzinās, ka pateica vīram, ka nelieto šīs tabletes, kaut gan patiesībā tās lietoja. Pāris vēlējās kopīgu bērniņu, taču sākās finansiālas problēmas, un arī attiecībās viss negāja gludi, tāpēc viņa izlēma, ka vēl nav īstais laiks. Viņa vēlējās pateikt, ka grib atsākt lietot pretapaugļošanās līdzekļus, bet zināja, ka vīrs noteikti būs dusmīgs un apvainosies, vai pat domās, ka pienācis laiks šķirties.
  1. Pretapaugļošanās tablešu lietošana. Iespējams, šie ir visbīstamākie meli, ko sieviete var pateikt – slepus mēģināt palikt stāvoklī nekad nav laba doma. Nav svarīgi, vai tas palīdzēs stiprināt attiecības vai mudinās draugu izteikt bildinājumu, vai vienkārši ļaus dzemdēt bērnu, jo tu esi tam gatava – turies pa gabalu no šiem meliem.

Lai izlasītu pārējos, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā! https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Tuvojas Valentīndiena, laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!
    Vai tev ir sava Otrā Pusīte, tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās. Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.

Leave a Comment