18. februāra dienas horoskops – atļaujies vairāk!

1

AUNS Šodien būsi mainītās lomās ar citiem- tagad viņi būs tie savtīgie, un tev nāksies to paciest. Šī diena tev būs kārtīga atslodze.

2

VĒRSIS Šodien negribēsies nevienam izpalīdzēt, bet nāksies. Atlaid savas lielās cerības un rīkojies tā, kā tev šodiena teiks priekšā.

3

DVĪŅI Ģimene un draugi šodien būs ekstra-izpalīdzīgi. Tikai nesāc to izmantot. Šādu dienu jau esi pelnījis sen, izbaudi.

4

VĒZIS Diena, lai atpūstos pie dabas krūts. Būsi ideālā kompānijā un viss ies kā no rokas. Tavu darbu šodien novērtēs ar uzviju.

5

LAUVA Tev nav jāsaka “jā” visam, kas tev tiks piedāvāts. Domāt vairāk par to, ko vēlies tu. Būs daudz darbu, kurus nevar ielaist.

6

JAUNAVA Šodien izdosies būt ar abām kājām uz zemes, tajā pašā laikā tiekot galā ar visiem uzdevumiem. Izbaudi brīvību un vientulību.

7

SVARI Nevajag dot jaunu pieeju dzīvei šodien. Viss, kas ir nokavēts, nav atgriežams atpakaļ. Nedomā par to, kas bijis- atlaid vaļā.

8

SKORPIONS Kaut kas tevi nomāc attiecībās ar citiem, bet nepietiek drosmes par to runāt. Izdomā, kā to izskaidrot ar darbībām.

9

STRĒLNIEKS Iziešana no mājas ar labākajiem draugiem šodien būs tieši laikā. Kad sāksi justies labāk, pienāks laiks lielām lietām.

10

MEŽĀZIS Pareizo lietu darīšana šodien ļaus tev palikt īstajā vietā. Būsi pārāk aizņemts ar sevi, lai domātu par citiem.

11

ŪDENSVĪRS Būsi šodien gatavs uz visādām trakulībām. Neļauj tikai citiem tevi atturēt no plāniem. Šodien noteikti nemelo!

12

ZIVIS Nāksies runāt par ko nepatīkamu, ko esi sen noklusējis. Nu, tomēr esi to pelnījis, bet beigu beigās viss nostāsies vietās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment