19. aprīļa dienas horoskops – atvērsies jauni ceļi!

1

AUNS Šodienu vari pavadīt telefona sarunās un vēlāk arī – iepērkoties. Zināsi pareizos vārdus, ko teikt – ļaujies plūdumam!

2

VĒRSIS Tas, kas šķita miglains un neskaidrs, šodien kļūs pilnībā saprotams. Neuztraucies par to, kas patiesībā ir liela veiksme!

3

DVĪŅI Finansiālajai situācijai šodien vajadzētu uzlaboties. Sāc iekrāt naudu, lieliem plāniem kaut kas tomēr ir jāatliek!

4

VĒZIS Šodien uzlabosies attiecības ar draugiem un ģimeni. Novērojams liels progress paša personības attīstībā!

5

LAUVA Galvā būs daudz nesaprotamu un nomācošu domu. Atklāsies nezināmi fakti, kas diezgan ietekmēs turpmāko dienu gaitu.

6

JAUNAVA Labāk tomēr ir zināt, nekā ļaut sev mocīties neziņā. Šodien būsi kā FIB darbinieks – iegūsi arī diezgan daudz pierādījumu.

7

SVARI Tas, par ko jau esi ilgi domājis, šodien sāks materializēties. Vairāk domā par lietu svarīgumu – citādāk viss noies greizi.

8

SKORPIONS Šodien viss fokuss būs uz situāciju mājās un personīgajām attiecībām. Neko sarežģītu šodien nedari, jo tik un tā neizdosies.

9

STRĒLNIEKS Šodien ģimenes dzīve patiks daudz vairāk, nekā parasti. Būs sagaidāmi lieli pārsteigumi, kas reizē nesīs arī lielu veiksmi.

10

MEŽĀZIS Būs liels enerģijas pieplūdums – ieteicams to izlietot sportojot. Atvēli laiku savas garīgās pasaules pilnveidošanai.

11

ŪDENSVĪRS Kādam vecākam cilvēkam būs nepieciešama Tava palīdzība. Esi gatavs šodien rīkoties pie pirmās vajadzības – neslinko!

12

ZIVIS Domas Tev būs kaut kur galīgi aizklīdušas – vajadzētu kādu lietu, uz ko koncentrēties. Nesēdi rokas klēpī salicis- pats no sevis nekas nenotiek.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment