19. aprīļa dienas horoskops – izbaudi rūpes!

1

AUNS Tev viss būs kārtībā, ja pats tam ticēsi. Neviens necentīsies tevi pārliecināt par savu taisnību, tādēļ turies pie sava viedokļa.

2

VĒRSIS Visur nepaspēsi būt, tādēļ laiku centies plānot. Neskrien laikam pa priekšu, esi kopā ar ģimeni un izlem, kas tev sevī būtu jāpilnveido.

3

DVĪŅI Nauda šodien spēlēs lielu lomu – ja tās nebūs, tad būs grūti šodien iztikt. Satiecies ar draugiem, ja viņiem tas ir vajadzīgs.

4

VĒZIS Gribēsies ielīst kāda paspārnē, lai paglauda pa spalvai – to arī vari mēģināt. Necenties iežēlināt citus, pašam jau tas ir sācis apriebties.

5

LAUVA Nevajag ļoti aizsvilties, ja kaut kas nerit pēc tava plāna. Centies sadzīvot ar neveiksmēm, jo šodien būs jātiek pāri tādām vairākām.

6

JAUNAVA Nevajag palīdzēt tiem, kas tikai tērē tavu laiku. Pārstāj censties izdarīt nepaveicamo. Esi tur, kur cilvēki tevi gaida un vēlas.

7

SVARI Vērtē cilvēkus pēc tā, kā viņi tev liek justies. Ja pats apzināsies savu vērtību, tad arī sanāks tā, ka neļausi kāpt sev citiem uz galvas.

8

SKORPIONS Saliec visu pa plauktiņiem, citādāk iestāsies pārāk milzīgs juceklis. Visur nevarēsi paspēt, tādēļ šodien ir vēlams neko nesolīt.

9

STRĒLNIEKS Labas domas novedīs pie labiem notikumiem – nevajag pārāk agri sadomāties, tomēr šobrīd izskatās, ka viss notiek uz labu.

10

MEŽĀZIS Neparasti notikumi, kas neļaus tev normāli funkcionēt. Nemēģini slēpt savas jūtas, ja tās patiesībā nāk ārā pa visiem galiem.

11

ŪDENSVĪRS Neko nevajag sasteigt – jo lēnāk iesi, jo vairāk varēsi izbaudīt dzīvi. Visur apkārt būs cilvēki, kuri varēs tev palīdzēt.

12

ZIVIS Nesaprotami cilvēki šodien tevi nokaitinās. Nevajag cerēt, ka cilvēki paši no sevis kaut ko izdomās un sāks darīt – tev jāizrāda iniciatīva.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment