19 gadu vecumā – 26 kg. Kā izmainījās meitene 5 gadus pēc sarunu šova “Pustj govorjat”

Viss sākās ar klasesbiedru izsmieklu. Kā tagad ir pārvērtusies meitene…

Anoreksija mūsdienās nav nemaz tik reta slimība. Daudzas meitenes sasirgst ar šo kaiti, tiecoties kļūt slaidas.

Kad robeža starp slaidumu un slimības sākumu ir pārkāpta, pagriezt pārmaiņu procesu uz atpakaļu ir praktiski neiespējami.

6 gadus atpakaļ uz sarunu raidījumu “Pustj gavorjat” atnāca 19 gadus veca meitene Aņa Jegrčukova. Pie auguma 168 cm, viņa svēra tikai 26 kg.

Lasi arī: Pamela Odame – modele ar pašām lielākajām dabīgajām krūtīm

Meitene sāka tievēt, kad viņai bija tikai 17 gadu. Divu gadu laikā no iepriekšējā svara meitenei palika tikai viena trešdaļa.

Aņa sāka tievēt, kad par viņu pajokoja klasesbiedrs. Puisis bija pievērsis uzmanību, ka Aņai ir liekais svars. Meitene viņa svarus ņēma tuvu pie sirds un nolēma situāciju mainīt. Sākumā viss gāja labi. Kilogrami pakāpeniski samazinājās paši.

Drīz vien Aņa saprata, ka viņa nespēj ēst, organisms vienkārši viņai neklausa. Tagad ar katru nomesto kilogramu meitene jutās arvien sliktāk un sliktāk.

Aņa saprata, ka pati saviem spēkiem nespēj tikt galā ar savu problēmu, tāpēc nolēma vērsties pēc palīdzības programmā “Pustj gavorjat”. Speciālisti un skatītāji studijā gribēja viņai palīdzēt visos iespējamos veidos. Piemēram, stilists un frizieris Vlads Lisovecs sacīja, ka ir gatavs meitenei uztaisīt brīnišķīgu frizūru, ja viņa pieņemsies svarā vismaz par 3 kilogramiem.

Pagāja gads kopš pārraides parādīšanās ēterā. Aņa atkal kopā ar mammu atnāca uz raidījumu.

Meitene bija ļoti izmainījusies. Viņa pieņēmās svarā par 22 kilogramiem un izskatījās laimīga. Un, kā bija apsolīts, frizūra bija lieliska.

 

Šķir otru lapu, lai apsktītu FOTO, kā Aņa izskatās tagad

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment