2.marta dienas horoskops – centība atmaksāsies!

1

AUNS Šodien gribēsies valdīt pār visiem – tikai piesargies, ka kāds neizrādās stiprāks par Tevi. Godkārība vedīs uz priekšu.

2

VĒRSIS Tava emocionalitāte šodien graus un graus. Meklē palīdzību kur vien vari – ir jātiek galā ar to, kas nomāc. Rīkojies!

3

DVĪŅI Visur planēsi apkārt kā nepiederīgais. Māks šaubas par to, vai esi izvēlējies pareizo ceļu. Ziņkārību šodien liec pie malas.

4

VĒZIS Pietiks sapņot, jāsāk rīkoties. Ir jāsamierinās ar lietām, kuras vairs nevari mainīt- saproti, ka ar to pati dzīve nebeidzas!

5

LAUVA Domas klīdīs visur, tikai ne tur, kur vajadzēs. Tomēr svarīgākie pienākumi tiks izpildīti godam. Vakarā atpūties!

6

JAUNAVA Visur, kur Tevi raus līdzi, nevajag piedalīties. Atrodi laiku pašam sev, lai apdomātu svarīgākos lēmumus-saglabā mieru.

7

SVARI Nedomā, ka šodien būtu jāieklausās savā sirdī vai prātā- tas Tev pārāk nepalīdzēs. Nedomā par pagātnes sastrādātajām lietām.

8

SKORPIONS Visu šodien neizdosies sakārtot pa plauktiņiem, jo diena diezgan novirzīsies no plāna. Nesapriecājies par ātru!

9

STRĒLNIEKS Kaut kas, kas ilgi grauzis, šodien paliks daudz vieglāks. Atbrīvojies no visiem smagumiem, kas neļauj Tev atslābināties.

10

MEŽĀZIS Neapstājies šodien pusceļā. Būs iespēja piepildīt kādu senu sapni – izmanto izdevību un nepalaid to garām!

11

ŪDENSVĪRS Šodien garastāvoklis būs praktiski ideāls- nepazaudē tik savu enerģiju, domājot par nevajadzīgām problēmām.

12

ZIVIS Ja turpināsi šādā garā, iespējams, pazaudēsi kādu, kurš ir ļoti svarīgs. Domā par savu nākotni – plāno, plāno!!!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment