20. augusta dienas horoskops – visu izdari jau šodien!

1

AUNS Šodien tev būs brīva diena no lielas domāšanas. Atradīsies tur, kur jūties droši. Vakarpusē ieplāno aktīvas izklaides.

2

VĒRSIS Tev šodien jāpavada laiks ar mīļoto cilvēku. Ieplāno jau laicīgi, kā tu vari viņu pārsteigt un sagādāt jaukus brīžus-romantika!!

3

DVĪŅI Šodien tev viss ies gar ausīm. Jaunākās ziņas nedzirdēsi, draugi arī kaut ko noklusēs. Atrodies tur, kur jūties visdrošāk.

4

VĒZIS Veiksmīga diena materiāliem jautājumiem. Naudas pieplūdums un liela laimes sajūta. Tavi talanti šodien tiks pamanīti un novērtēti.

5

LAUVA Tu jutīsies vienkārši perfekti. Pat tad, ja māks garlaicība. Neko saspringtu šodien nedari, atbrīvojies un ļaujies dzīves plūsmai.

6

JAUNAVA Tavas slēptākās vajadzības šodien tiks apmierinātas pilnībā. Brīnīsies par cilvēkiem, bet – par laimi, par kaut ko ļoti pozitīvu.

7

SVARI Šodien jāsāk jauna, iespējām bagāta dzīve. Domā ar galvu, apsver visus + un – ,kad tas izdarīts, daudz kas notiks pats no sevis.

8

SKORPIONS Panākumi gaida neatkarīgi no tā, ko šodien izvēlēsies darīt. Veiksmīga diena, kad ar nolaistām rokām varēs panākt diezgan daudz.

9

STRĒLNIEKS Formālas attiecības šodien kļūs neformālas. Iekļaujies šodien pūli, labāk ir neizlekt un nerādīt savu varenību un taisnību.

10

MEŽĀZIS Nav īsti tava diena, bet viens nu ir skaidrs- no briesmīgām situācijām tu izkulsies ārā ļoti veiksmīgi. Nāksies arī daudz runāt.

11

ŪDENSVĪRS Sarunas šodien tavu dzīvi pacels augstāk pavisam negaidīti. Ar egoismu šodien nenodarbojies, labāk centies izpatikt.

12

ZIVIS Jāmeklē jauni finanšu avoti. Neiesaisties kaut kur, par ko neesi pārliecināts. Uzturies tur, kur ir droši – neizej ārpus komforta zonas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment