20. oktobra dienas horoskops – viss būs iespējams!

AUNS Šodien tevi būs viegli apmuļķot. Domāsi nesakarīgi un visam, ko tev teiks, piekritīsi. Tik neieskrien ar galvu sienā!

VĒRSIS Pārbaudi savu spēju staigāt pa ūdeni – nekas tev nebūs šodien neiespējams. Kaut kas tavā dzīvē nav skaidrs- mēģini ko citu.

DVĪŅI Ja turpināsi visu laiku atkārtot, ka nekas nav labi un ka labais arī kādreiz kļūst slikts, tad tā arī notiks. Domas ļoti ietekmē visu apkārtējo!

VĒZIS Būs tāda diena, kad maizi ar sviestu smērēsi no abām pusēm,lai,ja krīt,tad jebkurā gadījumā nekas nesanāktu. Pats sevi tā noskaņosi!

LAUVA Ja uzņemsies pārāk daudz darba, tad nekas tev no tā nesanāks. Nevajag būt par sevi pārāk augstās domās- tas neatmaksājas.

JAUNAVA Šodien ar visiem spēkiem centīsies pierādīt citiem, ka tu neesi tas, kas esi. Nepareizi- sevi šodien labāk jāparāda no savas īstās-labās puses.

SVARI Kāds gribēs aizstāt tavu vietu-kurā jomā,saproti pats. Ja pats pietiekami necentīsies, tad arī nekas no tā nesanāks-nekas nenotiek no sevis!

SKORPIONS Šodien miega bads tevi ietekmēs ļoti negatīvi. Būsi galīgi noskumis, dusmīgs, kaitinošs un nesavaldīgs. Uzmanies!

STRĒLNIEKS Tavā galvā ir ļoti daudz dusmu. Kāpēc tā? Tev no tām ir steidzami jātiek vaļā, citādi tās dusmas izplatīsies vēl tālāk!

MEŽĀZIS Nākotne tev sagādājusi daudz labu lietu, bet tā vien šķiet, ka aiz muguras liktenis smejas. Šodien par to nedomā-atpūties!

ŪDENSVĪRS Ņem visu, kas tev ir taisies ka tiec! Kaut kas galīgi nelāgs min tev uz papēžiem, tāpēc šoreiz patiešām būs jābēg.

ZIVIS Ja visu laiku griezīsies uz riņķi, tas nepalīdzēs izbēgt no šmuces, ko esi sataisījis. Draugi novērtēs, ja centīsies visu izlabot!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment