20 šokējoši un tumši noslēpumi, ko precēti cilvēki slēpj no dzīvesbiedriem. Neiedomājami!

men_lie

Mēs visi zinām, ka starp diviem cilvēkiem, kurus vieno laulības saites, vajadzētu pastāvēt absolūtai uzticībai, bet realitāte bieži vien nav tik perfekta. 

Kaut arī katram no mums pa retam gadās pastāstīt sīkus meliņus pat tuvākajiem cilvēkiem, šajā rakstā iesaistītie slēpj no saviem mīļajiiem kaut ko tādu, kas pašus lēnām saēd no iekšienes… Šeit apkopotas anonīmas atzīšanās no īstiem cilvēkiem, kuri slēpj kaut ko šokējošu no laulātajiem partneriem, kuriem par to nav ne jausmas.

Šis raksts pierāda, cik viegli īstenībā ir otru turēt neziņā. Tu nekad nevari zināt – varbūt arī tavai otrajai pusītei ir kāds tumšs noslēpums…

Lai lasītu rakstu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/YAez31</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau tuvākā mēneša laikā? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Sāc jau šonedēļ un piepildi savus slēptākos sapņus pirms nokūst šodien uzkritušais sniegs. Izvēlies savus veiksmīgos skaitļus, sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

  • <cite class="fn">Ieskatieties, novērtējiet: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Man patīk smukus pupiņus paņurcīt un pamīcīt, paburzīt plaukstās.
    Mums pagastā uz konditoriju pie manis pēc eklēriem bieži nāk jaunās sievas, kurām vīri uz nedēļu meža darbos aizbraukuši.
    Dažreiz mūsu nerātnības pat izdodas nofilmēt (ar telefonu, jo videokameru nopirkt nevaru atļauties laukos dzīvodams)

Leave a Comment