21. decembra dienas horoskops – gatavojies pārsteigumiem!

1

AUNS Tu jutīsies labi par spīti visām sīkajām problēmām. Nevajag ātri pieņemt lēmumus, bet apdomāt visu kārtīgi. Būs piedzīvojumi.

2

VĒRSIS Šodien būtu labi risināt darba lietas. Visu, ko šodien lasi, izlasi kārtīgi. Viegli risināsies problēmas, jo mācēsi rast labus kompromisus.

3

DVĪŅI Diezgan stresains dienas iesākums. Iztērēsi daudz laika, lai noskaidrotu faktu patiesumu. Uz dienas beigām viss noskaidrosies.

4

VĒZIS Šodien nebūs nekādas atpūtas – viss smagais būs jāpadara, lai arī tas atņems visu enerģiju. Vakarā vari arī mazliet izklaidēties.

5

LAUVA Diena paies tādā ritmā, kādā tu jutīsies komfortabli. Nebūs daudz jāpiepūlas, lai panāktu iecerēto – viss šodien noritēs tā viegli.

6

JAUNAVA Negaidīti pavērsieni šodien būs diezgan daudz. Tomēr, ja visu ap sevi uzturēsi kārtībā, tad diena būs patiešām izdevusies.

7

SVARI Šodien centies nerēķināties ar citiem cilvēkiem- uzticies tikai sev. Neaizmirsti baudu vārdā par saviem pienākumiem.

8

SKORPIONS Visu, ko šodien esi ieplānojis, nāksies atlikt. Laiks vilksies, un pašam nebūs enerģijas, lai visu paveiktu.

9

STRĒLNIEKS Jo vairāk domāsi par to, kas stājas tavā ceļā, jo nopietnāks tas kļūs. Aktīvas darbības šodien būs tieši laikā.

10

MEŽĀZIS Ja tu kaut ko esi sagribējis, tad droši to centies piepildīt. Nesēdi rokas klēpī salicis, jo tevi šodien gaida lielas lietas.

11

ŪDENSVĪRS Gribēsies slinkot, bet kāds visu laiku kaut kur gribēs tevi aizvilkt. Ja saņemsies, tad šī diena beigu beigās būs izdevusies.

12

ZIVIS Nepieņem pārsteidzīgus lēmumus – un galvenais ir neklausīties savās mirkļa emocijās. Atceries, ka visu vienā dienā nevar izdarīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment