21.gs. vecāki un viņu bērni. Skaties kā (iz)lutina mūsdienu bērnus un par to lielās internetā!

Nensijas Alejas mamma Ferna Vestone-Beneta (28) aizraujas ar meitas pucēšanu – viņa savai meitai naudu nežēlo. Nensijas “kolekcijā” ir daudz dažādu dizaineru mantas, un savā pirmajā dzimšanas dienā Nensija no mammas saņēma pat miniatūru Luis Vuitton rokassomiņu. Mamma atklāj, ka Nensijai esot arī daudz vairāk dizaineru mantu nekā viņai pašai.

Ferna norāda, ka Nensijai ļoti patīk pucēties un fotografēties. Precīzāk, viņai patīk viss, kas noliek viņu uzmanības centrā. Ferna norāda, ka nekādā gadījumā negrib izlutināt savu meitu, viņa vienkārši ir novērojusi, ka Nensijai ir modes izjūta un liela vēlme būt uzmanības centrā un izcelties – viņa šādā veidā vienkārši palīdzot meitai attīstīties tādā virzienā, kā meita pati vēlas.

Par meitenīti ir sākušas interesēties modeļu aģentūras, un nu Nensija jau saņem piedāvājumus piedalīties fotosesijās.

Dizaineri, pamanot meitenītes daudzos sekotājus viņas Instagram kontā, sūta viņai dažādas dārgas dāvanas, kuras meitenīte labprāt izrāda.

Meitenītes mamma regulāri papildina viņas Instagram kontu ar stilīgām bildēm. Derētu piebilst, ka arī Fernai ir savs Instagram konts, taču sekotāju viņai nav tik daudz kā meitai.

Ferna atklāj, ka viņai daudz labāk patīk tērēt naudu, iegādājoties dizaineru lietas savai meitai, nevis sev – tas esot daudz interesantāk un liek izjust mazāk vainas apziņas. Viņa daudz labprātāk pati staigā “parastās” drēbēs, bet savai meitai iegādājas pašu labāko, kas bieži vien ir dizaineru ražojuma.

Viņa savai meitai esot gatava iztērēt pat pēdējo centu, kas viņai ir, ja tas liek Nensijai  justies priecīgai.

Interesanti ir tas, ka Ferna savai meitai neatklāj, kāda ir atšķirība starp “parastām” drēbēm un dizaineru ražojumu, kā arī nesaka, cik kas maksā. Viņa cenšas Nensiju audzināt tā, lai meita zinātu, ka vissvarīgākās ir nemateriālās vērtības, paralēli mācot būt pateicīgai par visu, kas viņai ir.

Tāpat Ferna lielu uzsvaru liek uz pieklājību un laipnību Nensijas audzināšanā.

Lasi vēl: Video: izlutinātākā jauniete, kāda redzēta – pretīgi, kā viņa izturas pret savu vectēvu!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment