22. jūlija dienas horoskops – nejauc citus savās darīšanās!

AUNS Ja vēlies iekarot kāda sirdi, tad tev ir kaut kas jādara, lai tu viņa acīs izskatītos labāk. Tev šķiet, ka viss notiks pats no sevis, bet, nē, tev ir jāpieliek pamatīgs darbiņš.

VĒRSIS Nešausti sevi par lietām, par kurām neesi pārliecināts. Jā, visam ir savs laiks. Nesteidzies un nesteidzini citus. Labs nāk ar gaidīšanu, esi pacietīgs.

DVĪŅI Nekas tā nekaitinās kā sirdsapziņa par izdarīto. Esi atklāts, atbrīvo sevi un rīkojies pareizi, citādāk kļūs vēl sliktāk. Uzmanies no nelabvēļiem, viņi būs gandrīz uz katra stūra.

VĒZIS Gribēsies savā dzīvē sataisīt īstu revolūciju. Jā, tev vajag pārmaiņas, tava domāšana ir pareiza, tomēr nedari neko krasu un pārāk pārsteidzošu.

LAUVA Nerādi ar pirkstu uz vininieku. Šoreiz labāk būs pasargāt citus cilvēkus, jo tas praktiski ir tavs šodienas uzdevums. Neatsaki, ja kāds lūdz tavu palīdzību.

JAUNAVA Tev ir jāmāk saskatīt cilvēkus, kuri tev dara ļaunu, izmanto un nenovērtē pienācīgi. Ja arī domā, ka ar to vienkārši sadzīvosi, tā nebūs – labāk rīkojies jau laicīgi.

SVARI Pārstāj cerēt, ka kaut kas notiks pats no sevis. Esi ļoti labi šobrīd iekārtojies, bet vai esi sev uzdevis jautājumu, vai tu vispār ar šo visu esi laimīgs?

SKORPIONS Nesaceries par agru. Priekšā stāv liela veiksme, bet to iegūsi tikai tad, ja patiešām būsi pelnījis. Šodien seko līdzi veselībai, ne mirkli tai nepiever acis.

STRĒLNIEKS Necerēti panākumi jomā, par kuru pat it kā neesi domājis. Esi šodien cilvēkos, jo vientulība tev ļoti nāks par ļaunu. Neaizmirsti atpazīt īstos draugus.

MEŽĀZIS Nesabojā savu reputāciju – tev ir jāpieturas pie tā, kāds vienmēr esi bijis. Netaisi lielas pārmaiņas, jo pats nevarēsi sadzīvot ar tā visa sekām.

ŪDENSVĪRS Esi iecietīgs pret cilvēkiem, kuriem šobrīd neiet labi. Esi klāt, lai atbalstītu, neprasi no viņiem daudz. Dažreiz tev ir jābūt tam, kurš izrāda laipnību.

ZIVIS Nedomā par sevi kā par augstāku pār citiem – tā tu pamanīsi, ka dzīvē sāk rasties izmaiņas. Neprasi “kāpēc”, bet vienkārši dari, lai saņemtu atbildes uz jautājumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment