22. marta dienas horoskops – pārkāp pāri principiem!

AUNS

Tavas radošās idejas šodien būtu jāliek lietā, jo tām būs ļoti liela nozīme. Nevajadzīgās lietās naudu netērē, citādāk to vēlāk nāksies rūgti nožēlot.

VĒRSIS

Pavadi kvalitatīvu laiku kopā ar draugiem un radiniekiem. Ceļo prieka pēc, par labu nāks arī mazs izbrauciens, kas liks nedomāt par ikdienas rutīnu.

DVĪŅI

Tev būs pietiekami liels spēks, lai tiktu ar visu galā viens – citu palīdzība nebūs vajadzīga. Lai gan nebūsi uzmanības centrā, pašam būs jācenšas “paspīdēt”.

VĒZIS

Enerģija šodien ir jāizlieto gudri, jo tās nebūs pārāk daudz. Kāda slepena informācija nonāks pie tavām ausīm un tā beidzot atvērs tavas acis.

LAUVA

Centies neiekrist izliktajos slazdos. Piedzīvosi vairākas dusmu lēkmes, jo nevarēsi savākties, nezināsi, kā lai īsti rīkojas. Skaidrību ieviesīs jauna diena.

JAUNAVA

Tukši solījumi tev nekā laba nedos. Tik un tā tiksi atkosts, un tad vairs neko nevarēsi labot. Laba diena sacensībām, tā kā izdomā, kā un ar ko lai mērojas spēkiem.

Lasi vēl: 3 izmaiņas, ko veikt savā ikdienā, lai tiktu pie sešpakas!

SVARI 

Pieļausi personīgas kļūdas, kas maksās daudz, daudz nervu. Liksies, ka pats ar acīm ciet tausties nākotnē, bet tādu jau tu izvēlējies to ejamo ceļu.

SKORPIONS

Ja pastāvēsi par sevi un parādīsi savu vērtību, citi iestāsies par tevi un sāks beidzot cienīt. Būs iespēja radoši izpausties – tas arī palīdzēs tikt galā ar emocijām.

STRĒLNIEKS

No tavām darbībām šodien vari iegūt sliktu reputāciju. Visvairāk sasniegsi, ja šodien ir paredzēti biznesa ceļojumi, bet, ja arī nav, biznesa joma sola labus rezultātus.

MEŽĀZIS

Tava pēdējā laika dramatiskā pieeja dzīvei būs pieķērusies arī tiem cilvēkiem, ar kuriem pavadi visvairāk laika. Tev galvā būs lieliskas idejas – notici tam, ka tās ir iespējams realizēt.

ŪDENSVĪRS

Šodien nav ieteicams runāt un domāt par darbu. Izdari to, kas darāms, bet tas arī viss. Nedrīksti justies nomākts, jo tad tas varētu ievilkties uz vairākām nelāgām dienām.

ZIVIS

Nevajag sevi vērtēt par zemu. Lai arī neesi profesionālis lietās, kas šodien jādara, galvenais ir mēģināt. Tev tik un tā izdosies sevi parādīt no tās labākās puses.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment